- 15 Şubat 2008
- 95
- 6
ayyy canim benim bak valla sevindim ,en sonunda kavuscaksin kocana ,sana demistik insallah yakin zamanda sonuc gelir diye bak geldi ,desene tubadan sonra sira sende ,vize aldiktan sonra hemen gidebilirsin ,peki ne zaman gitceksin ya ,senin icin yeni bi hayat baslicak desene ,optum canim bizi habersiz birakma gorusuruz bye byea.s.a.s.a.s.
slm canım teşekkürler sevincimi paylaştığın için.öncelikle gidip vizemi alacağım bana gelecek olan kağıtla eşimin dediğine göre bu hafta gelirmiş.ama vizeyi alsamda hemen gitmeyeceğim önce eşim buraya gelecek birlikte gideceğiz.sanırım 8.ayda orda olurum allahın izniyle.ya senin bir bilgin varmı konsolosluğa vizemi almaya gittiğimde benden uçak biletimi istiyorlar mı bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.herkes birşey söylüyor gerçi eşim konsolosluğu arayıp öğrenecek ama ben yinede sizede sormak istedim.bizim bildiğimiz kadarıyla turist olarak gidenelrden gidiş dönüş uçak bileti istiyorlar.benim nasıl olur bilmiyorum.neyse görüşmek üzere canım öpüldün.sen fransanın hangi bölgesindesin.görüşürüz