- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
iyiyim canim ne yapayim isguc iste vakit buldukca giriyorum...sen nasilsin???
merhaba kizlar bende fransadayim 71 bolgesinden agustosta tam 7 sene olucak buraya geleli sitede baya bi fransadan arkadaslar varmis hepinize tanismayi cok isterim insallah bi gun nasip olur
merhaba kizlar bende fransadayim 71 bolgesinden agustosta tam 7 sene olucak buraya geleli sitede baya bi fransadan arkadaslar varmis hepinize tanismayi cok isterim insallah bi gun nasip olur
merci canim bende iyim code kazandim sevinclyim pazartesi sinav vardi baya stresliydim sonunda gectim gunler calismakla geciyo iste optum canim gorusuruzza.s.a.s.a.s.
Merhaba Arkadaslar Ben Yeniyim Hem Kulupte Hem Fransada Herkese Salut....
evet canim ilk sinavim tercumanla gectim ama gercekten kolaydi cok kisiler okadar kolay olmuyo diyo ama sanirim benim sanstanmi ne kolay cikti
insallah bundan sonra direksiyon bakalim daha baslamadim ne zaman baslicam bellei degil ama insallah sonunda alirim optum canim gorusuruz ,senin bebek isinde gelisme oldumu
ee canim bende asilama oldum snuc bekliyorum 1 hafta sonra falan adet gnum var hastalanirsam kalmamisim demektir ama hic umudum yok biliyomusun sanki tutmucakmis gibi ,hicte belirti yok tabi,sen ne zaman oldun asilamayi ,adetin ne zaman insallah canim seninde benimde ttr tutmazsada saglik olsun ,hayirlisi ne zamansa oyle olsunsen merak etme canim kodu gectiysen gerisi cooookkk kolay....benim bebek isinde bir gelisme yok canim sonuc bekliyorum asilama oldum...sen ne zaman olucaksin???
slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum siteye ama güzel gelişmeler oldu isteğim kabul oldu şimdi vizemi almaya gideceğim:) eşime onay kağıdı gelmiş sonunda oldu çok şükür.hatta beklediğimizden çabuk oldu 4 ay içerisinde sonuç geldi.yakında ordayım arkadaşlar hepinizi öptüm kendinize iyi bakın by
Öncelikle herkese merhaba :)
fransızca öğrenmekle ilgili araştırma yaparken buraya rastladım ve konu başından itibaren konuşmalarınızı okuyup üye olmaya karar verdim.. Tuba'nın evliliğe giden yolda yaşadıkları dikkatimi çekti.. Bende onun gibi Konya'da yaşıyorum ve fransaya gitmek üzere nişanlıyım.. nişanlım lyon da yaşıyor doğma büyüme fransada.. gelişmelerden ve oraya gitmek için gerekenlerden haberdar olmak istiyorum..
ben 88 doğumluyum.. eylül ayından bu yana nişanlıyım henüz buraya gelmediler yazın gelmeyi düşünüyorlar.. düğün ne zaman olur bilmiyorum ama nişanlım henüz okulunu bitirmedi bu nedenle bir sonraki yıl olma ihtimali var.. bahsettiğin pınarı da gördüm geçmiş mesajları okurken :)
bu arada bende burada ehliyetimi aldım en çok düşündüğüm dil öğrenmek.. geçmiş mesajlarda bahsedilen okul gibi tüm gün olan dil okuluna gitmeyi düşünüyorum zaten nişanlım ve ailesi de öyle düşünüyorlar.. umarım kısa zamanda öğrenebilirim a.s. iyi dileklerin iyi çok teşekkür ederim rumuzun gibi çok sempatik birisin :1hug:
bende 85liyim canim aramizsa 3 yas fark var yeni yeni nisanli sayilirsin ,dugun bu seneye degil seneye olcak sanirim baya nisanlilik donemi gecirceksiniz ,tabi boyle iyi birbirinizi daha iyi tanirsiniz,
ben kursa gitmedim evde kendi cabalarimla ogrenmeye calisiyorum dil ogrenmek icin kurssart canim ,sende gelince mutlaka kursa git bedava olanlar var ucretli olanlar var gelince arastirir ogrenirsin insallah gercekten cok zor ,ben su ehliyeti alsam kursa yazilmayi dusunuyorum
ehhhh bosuna koymadimya bu ismi aynen ismim gibi oldugum icin koydum canim merci
optum gorusuruz insallah a.s.
ee canim bende asilama oldum snuc bekliyorum 1 hafta sonra falan adet gnum var hastalanirsam kalmamisim demektir ama hic umudum yok biliyomusun sanki tutmucakmis gibi ,hicte belirti yok tabi,sen ne zaman oldun asilamayi ,adetin ne zaman insallah canim seninde benimde ttr tutmazsada saglik olsun ,hayirlisi ne zamansa oyle olsun
canim ben ehliyet icin code kolay diyorum ,direksiyon zor gibime geliyo insallah hallederiz bakalim optum gorusuruz canim
Evet canım uzun bir dönem boyunca nişanlı kalıcaz bana fazla uzun geliyor ama sabretmek gerek biliyorum.. ben internet üzerinden yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum fransızcayı.. gidebilmek için en az 500 kelime bilmek gerekliymiş diye duydum doğruluğunu bilmiyorum, pek çok kişi ankara'da mülakata girmiş bilgisayarla kulaklıkla dinleyip sınav olmuşlar ayrıca hikaye tercümesi falan yapmışlar ama tuba öyle şeyler yaşamamış bir türlü anlayamadım ne yapılması gerektiğini.. ne diyelim herşey zamanı gelince olacaktır..
sen kaç yıldır ordasın? ayrıca code geçtiğin gibi direksiyonu da tek seferde geçersin inşallah :1hug:
Sympathique nasilsin canim code almissin tebrik ederim insallah ehliyeti de 1 seferde alirsin. çocuk istiyordun ne oldu?
canim benim sonuca az kaldi sali gunu..yani sali gunu yine gozyaslariyla gececek benim icin 5 sene oldu artik dayanamiyorum ben...insallah ikimizinkide tutar...canim direksiyon cok kolay ilk 5-6 saatten sonra sen bana guven)beni sonucundan haberdar et bebek icin !!!a.s.