Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

slm canım teşekkürler sevincimi paylaştığın için.öncelikle gidip vizemi alacağım bana gelecek olan kağıtla eşimin dediğine göre bu hafta gelirmiş.ama vizeyi alsamda hemen gitmeyeceğim önce eşim buraya gelecek birlikte gideceğiz.sanırım 8.ayda orda olurum allahın izniyle.ya senin bir bilgin varmı konsolosluğa vizemi almaya gittiğimde benden uçak biletimi istiyorlar mı bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.herkes birşey söylüyor gerçi eşim konsolosluğu arayıp öğrenecek ama ben yinede sizede sormak istedim.bizim bildiğimiz kadarıyla turist olarak gidenelrden gidiş dönüş uçak bileti istiyorlar.benim nasıl olur bilmiyorum.neyse görüşmek üzere canım öpüldün.sen fransanın hangi bölgesindesin.görüşürüz

inşallah öğrenmeye çalışıcam ve öğrenicem canım :1rolleyes:

anladığım kadarıyla bebek bekliyorsunuz mehay ve sen.. Rabbim güzel güzel bebekler verir inşallah hep dualarımda olacaksınız..

iyi hadi bakalim tekrar gozun aydin olsun vize 8. aya kadar gecerlimi alinca uzerine bakarsiniz veya sorarsiniz,vizeyi almaya gittiginde sen evlilik uzerine gidiyosun ve bundan sonra orda kalici olcagin icin hemen senden bilet istemezler ,sen ne zaman alirsan ozamn gidersin ,dediin gibi turistlerden hemen istiyolar yani emin olamak icin hem gidis hem donus,ben vizemi aldim hazirlandik falan sonra bileti almaya gittik oyle oldu,sende vizeni al ,o vize nekadr gecerli ona gore ne zaman gitmek istiyosaniz bileti alirsiniz ,canimya bide biletlerin tam cok pahali oldugu zamnda gelceksin ,belki alip gitsen daha ucuz olurdu ,tabi gitmek icin fiyata kcak haliniz yokya biran once gidebilmek sizin aklinizdaki, canim ben paristeyim yani icinde degilde cevresindeyim ,bolge olrakta 91 bolgesi ,sen strasbourgami gelcektin
optum canim hadi insallah ira sende senide bekliyoruz buraya

inşallah öğrenmeye çalışıcam ve öğrenicem canım :1rolleyes:

anladığım kadarıyla bebek bekliyorsunuz mehay ve sen.. Rabbim güzel güzel bebekler verir inşallah hep dualarımda olacaksınız..

ay canim benim tesekkur edrim insallah olur hem mehayin hem benim ,hafta icinde kalip kalmadigimiz belli olcak ,benim fazla umudum yok ama insallah ikimizinkide olurda sizi teyze yapariz,bakalim haftaya neler olcak,,bundada olmazsa tekrar ayni tedavi olcaz insallah hayirlisi tabi

sympatique cim sen burdamiydin?ben seni strasbourg paylasim alaninda ariyorum.

insallah hamilesindir canim.

canim fazla internete girmiyom girince cok oyalaniyorum basinda ya esim cok istiyo frnasizca ogrenmemei evet turk yok ama iyi canim ya turklerin oldugu yerlere gittim burda cok karisik oralar oturduklari sitelerde felan zenciler var hep pis yani apartmanlar felan ama bizim apartaman zenci felan hic yok ben merkezdeyim gunler hizli geciyo simdi 1 ay sonra gidecez bi testten gececem iste sonra 500 saatlik kursa yazilcam devlet gonderiyo iste bunlarla ugrasiyom sonrada oturumumu alcam bian once alsamda turkiyeye gitsem ayy ama daha var tabi valla hep fransizca kannallara bakiyom gayret ediyom insallah ogrenirim iste boyle paris guzel ama begendim cok optm seni

sympatique cim sen burdamiydin?ben seni strasbourg paylasim alaninda ariyorum.

insallah hamilesindir canim.

bana bakma canim ben her yeri gezinirorum
malesef adet oldum bugun moralim hic yok baya kotuyum olmucak diyoum ama yinede umudum vardi kendimi hazirlamistim insallah bidakine

evet canim esin hakli fazla takima sen birak fransizca ogrenmeye ak arda girer cevap yazarsin ,sen simdi benim kadr biliyosundur,insallah daha ogrenirsin ,sanirim hep zamanin fransizcayla geciyo ,insallah ogrenrsin kolay degil tai zamanla olcak bu,
biz apartmanda oturuyoruz turkler cok zencide var tabi arap ne ararsan yani
neyse optum canim kendine iyi bak benim fazla moral yok hamile kalamadim uzgunum ,sana mutluluklar gorusuruz canim benim

canimmm uzme kendini hayirlisi allahim ins sanada verir bende seni optm

insallahcnim benim ,ilk gun kotuydum ama simdi iyim hayirlisi artik ,insallah seninde bi bebisin olur tabi zamani geldiginde ilk once yapman ogrenmen gerekenleri ogen sonra
optum bende cok cok kib bye bye

Sabrın sonu selamettir derler hiç üzülme ve moralini bozma zamanı geldiğinde bebeğini kucağına aldığında bugünleri tamamen unutursun canım.. Rabbim çok bekletmeden versin inşallah kollarına a.s.

Sabrın sonu selamettir derler hiç üzülme ve moralini bozma zamanı geldiğinde bebeğini kucağına aldığında bugünleri tamamen unutursun canım.. Rabbim çok bekletmeden versin inşallah kollarına a.s.

insallah canim benim ,darisi sizler basinada olsun diyim ,tabi benm basimada
tek moralim vve kafaya takmamam yasimin gecmis olmamasi daha gercekten yasim kucuk insallah olur zaten co kisi 1. ciye umut baglama dediama yine elde degil
sen neler yapiyosun canim gunlerin nasil geciyo optum seni bye

amin canım hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun..
ben bekliyorum bişey yapabildiğim yok şimdilik :) temmuz da geliyorlar gün sayıyorum..
bende öpüyorum canım kib hiç üzülme

amin canım hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun..
ben bekliyorum bişey yapabildiğim yok şimdilik :) temmuz da geliyorlar gün sayıyorum..
bende öpüyorum canım kib hiç üzülme

hadi desene az kalmis kavusmaniza ne kadar kalcaklar izinde ,izinde tadini cikarin gunler cabuk geciyo ,bide gun bittikce ayrilmak varya o cok kotu oluyo ,simdi sen nekadr heyecanlisindir gun gun bekliyosun gelsinler diye ,insalah canim mutlu sona erersini omur boyu birlikte olursunuz ,simdi ayrisiniz ozlem cekiyosunuz ama yinede tatli guzel gunlerdir
optum canim benim

slm canım nasılsın öncelikle allahtan dilerim en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın o güzel duyguyu allahım sanada yaşatsın inşallah.fazla karamsarlığa kapılma allah büyük canım dualarım seninle ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlerle.belliki yüreğin sevgi dolu ve sevecen bir insansın umudunu yitirme güzelim.bu arada ben inşallah nord 59 lille bölgesine geleceğim.henüz kağıt bana ulaşmadı son günlerde evden dışarı çıkmıyor kağıdımın gelmesini bekliyorum. bu hafta içinde gelmesi gerekiyormuş bakalım hayırlısı.sen nerelisin kaç yıldır ordasın.öptüm seni kendine iyi davran görüşmek üzere canım:1hug:a.s.

1,5 ay kalıcaklar canım.. hergün biraz daha yaklaşıyor olması beni çok heyecanlandırıyor.. dediğin gibi çok çabuk geçecek ama napalım sabredicez :çok üzgünüm:

merci canim benim guzel dileklerin icin insallah hayirlisi ne zamansa ozaman olsun,lille bize uzak ben paristeyim ,bu hafat gelcekse bencede sen evden disari cikma canim buna deger ama ,agidi eline alinca istersen hic girme:roflol:
canim ben nevsehirliyim ,' senedir burdayim ,bu sene calisiyorum ,hem ehliyet geciyorum zaman olsa dil kursuna yazilmak istiyorum ,biliyosun fransizca cok zor ,insan kendi basina ancak kelime ogrenebiliyo karsilikli falan konusunca daha iyi oluyo ,sende atik gelince dil ogrenceksin ,adim atan herkes dil ogrenmek zorunda neyapcaz,bende optum canim insallah biran once gelir kagisin kib ,bye bye

1,5 ay kalıcaklar canım.. hergün biraz daha yaklaşıyor olması beni çok heyecanlandırıyor.. dediğin gibi çok çabuk geçecek ama napalım sabredicez :çok üzgünüm:

sabrin sonu selamettir derler sen nisanlisin yine ,bende evlenip gelemedim bir seneden fazla kaldim o daha zor oluyo,nisanlilik daha farkli insallah evlenince hemen gelirsin optum canim kib bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…