Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Merhaba Nergis'cim nasılsın...bana yazdıgın için çok teşekkür ederim.
Vize işini hallettim canım,dün döndüm bende 2 hafta kaldım nancy ye gittim cok güzel herşey çok beğendim!

Canim senin adina cok sevindim insallah hersey istedigin gibi olur sevgilerimle

merhaba ayşecik nasılsın.güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.inşallah en kısa zamanda eşimle birlikte olurum.görüşmek üzere hoşçakala.s.

Deryaca canim iyiyim tesekkurler, sizlerden iyi haberler alinca daha mutlu oluyorum dilegim bir once esine kavusman zor bir durum Allah kolaylikla halletmenizi kismet etsin, sevgilerimle

Merhabalar bende fransa yasiyorum marseilleye yakin bi yerde carpentras diye
bu site yeni katildim.a.s.

Gulo aramiza hosgedlin canim, evlatlarini Allah bagislasin, burada guzel dostluklar kumani dilerim, ben Paris'te yasiyorum uzaktayiz ama genede buradan haberlesiriz mutlu yarinlar sevgilerimle

selam ben fransadan loir et cher bolgesinden, nasilsiniz?

mrb canim hosgeldin aramiza nasilsin bakalim ,umarim guzel arkadasliklar elde edersin burda ,isim olarak tam bilmiyorum kaldigin yeri ama nereye yakin
bende pariste kaliyorum kendini biraz tanitirsan tanisiriz
optum canim tekrar hosgeldin gorusuruza.s.a.s.a.s.a.s.

Selam Kizlarr Nasilsiniz Ya Gorusmelei
Neler Yapiyosunuz Uzun Zamandir Giremiyodum Ya

Kizlar Geldim Iste Ya Baslarda Yazamadim Ev Felan Kurduk Esyalari Al Yerlestir Felan Hic Firsatim Olmuyodu Simdide Fransizca Ogreniyom Eve Hoca Geliyo Ozel Ders Aliyom Simdi Resepsemi Aldim Randevu Aldik Oturum Icin Gidicem Onuda Aldiktan Sonra Okula Yazilcam Sevdim Buralari Esim Cok Iyi Gorumcem Var Esimin Baya Cevresi Var Burda Onlarla Gorusuyomgeziyom Felan Filan Gunler Gecip Gidiyo Ben Paris Merkezdeyim 75.bolgesindeyimm Burda Zenci Cok Benim Oturdugum Yerde Hic Turk Yok Boyle Cappadaokia Canim Ismini Degistirmisin Nasilsin Neler Yapiyosun Opuyorum Seni Kcib

Merhabalar bende yeni uye oldum fransada yasiyorum 38 bolgesindeyim lyona 24 kilometre uzaklikta 12 yildir burdayim.
Guzel paylasimlar dilegiyle.

tuba evlenip geldinmi sonunda hayirli olsun...ne zaman geldin ve hosgeldin)

hosgeldin canim nasilsin nerelerdesin dicem ama nelerle ugrastigini biliyorum gunlerin yogun gecmistir ,en son yazdiginda konyada dugun olcakti
gelir gelmez hemen dil ogrenmeye baslamisin ,hemde ozel hocayla birlikte biseyler ogrenebildinmiya insallah ogrenirsin
canim resepse almiisn ,oturumunu hemen verceklermi izimkini gec vermislerdi insallah sen hemen alirsin ,
nasil buralar turkiyeden cok farklimi ,cevrende turk olmamasini bi yandan iyi bi yandan degil ,belki simdi aramazsin ama ilerde cok aricaksindir
oh en sonunda duzenini kurdun herseyi guzel gunleri atlatin ,insallah bundan sonra daha guzel gunler seni bekliyo,
canim ya senin dugun resimlerini cok merak ettik ppinarla diyoduk resimlerini kulube koysa bizde baksak diye merak ettk yani ,pinardan giremiyo fazla en son esi gelmisti ama gittimi bilmiyorum
beni sorarsan ben pazartesi gunu ehliyet sinavim var ,calisiyorum gunlerim kosusturmayla geciyo ,bide tedavideydim bebek icin ,onunla baya ugrastik bakalim tutcakmi onu bekliyoruz
boyle boyle senin aslinda anlatican cok seyler vardir kisaca yazmsin merci canim merakta birakmistin bizi ,
ha bu arasda su profil bilgilerindeki bekari evli ,konyayida ,fransa yapman gerek ,artik hem evli hem fransali oldun sende girdin gurbetcilere
neyse canim seni cok optum tekrar cevap bekliyorum mutluluklar diliyorum canim benim bye bye

Merhabalar bende yeni uye oldum fransada yasiyorum 38 bolgesindeyim lyona 24 kilometre uzaklikta 12 yildir burdayim.

hosgeldin canim aramiza nasilsin ,ben paris 91 bolgesindeyim lyon uzak bize ama olsun sonucta hepimiz gurbetteyizya ,ben 4 sene oldu buraya geleli ,sen baya olmus geleli kendini daaha fazla tanitirsan tanisiriz canim optum gorusuruz

hg canim aramiza, umarim iyi vakit gecirirsin burda, bende 70 bolgesindeyim ne kadar uzaklikta bilmiyorum ama 5 saat filan var sanirim, gorusuruz canim a.s.a.s.a.s.

tubacim geldinmi sonunda kiz, bizde merak ediyoduk neler yapiyo diye alistimi diyoduk, kiz sen bizi gecersin fransizcada valla bu ne azim boyle ozel hocaninda faydasi olur sana, seni kimse tutamaz ondan sonra :roflol:, saka biyana seni ozlemistik canim hg aramiza optum a.s.a.s.a.s.

merhaba kizlar bende fransadayim 71 bolgesinden agustosta tam 7 sene olucak buraya geleli sitede baya bi fransadan arkadaslar varmis hepinize tanismayi cok isterim insallah bi gun nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…