Merhaba Nergis'cim nasılsın...bana yazdıgın için çok teşekkür ederim.
Vize işini hallettim canım,dün döndüm bende 2 hafta kaldım nancy ye gittim cok güzel herşey çok beğendim!
merhaba ayşecik nasılsın.güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.inşallah en kısa zamanda eşimle birlikte olurum.görüşmek üzere hoşçakala.s.
Merhabalar bende fransa yasiyorum marseilleye yakin bi yerde carpentras diye
bu site yeni katildim.a.s.
evet canim bende evliyim fransaya geleli 4 sene oldu ,sen sanslisin burda buyudun ,biz sonradan geldigimiz icin dil problemimiz var ,onuna ogrenmeye calisiyorum
bebegim yok suan tedavideyim insallah olur ,calisiyorumda ,hemde ehliyete gidiyorum bu aralar kafam okadar yogunki ,saolsun zamanim oldukca buraki arkadaslarla konusuyoruz
esinle burdami yoksa turkiyedenmi tanistin ,2 cocuk olunca ,gunler gercekten gelip gecer
yaslari ve cinsiyetleri ne canim optummmma.s.a.s.a.s.
Canim nasilsin gorusemedik bir suredir, insallah ehliyet kursun iyi gidiyordur, gonlunden gecen bebegin hayirlisi ile sana gelmesini diliyorum, biliyorsun herseyin zamani var bu zaman geldiginde sende kismetse yavrnu kucagina alacaksin, mutlu yarinlar diliyorum ablandan sevgilera.s.
selam ben fransadan loir et cher bolgesinden, nasilsiniz?
Günaydin canim çalisiyormussun o zaman dil problemi çabuk çözülür ne güzel bak günlerini doldurak bi isin var.
Ben görücü usulüyle evlendim aslinda annem ve annesi kuzenler yani uzaktan akraba(olmaz olsaydi aramiz kötö), türkiyede evlendim 1999 senesinde bi tane kizim var 6 yasinda bi de oglum var 11 aylik çok güzeller allah sana nasib eder insallah görüsuruz öptüm:sm_cool:
evet canim caliyorum ama kendi is yerimiz yani gelenlerle fazla konusma imkanim olmuyo sadece gelen isleri yapiyorum ve sadece konustuklarini anliyorum ,tabi bazende karsilikli konusuyorum,ben evde calistim kendi kendime ogrendim halada ogrenmeye calisiyorum insallah cozerim ama baya zor
desene sende benim gibi akraba evliligi yaptin,akraba evliligi gercekten iyi olmuyo esler arasinda anlasmazlik olunca ailelerede yansiyo tabi bu ,canim esinle ansallah aran iyidir gerisi onemli degil ,gerci benimde cok iyi degil ama yinede iyi
allah cocuklarini size bagislasin canim ,insallah darisi benim basima bende suan tedavideyim bakalim insallah olur
cevap gec yazdim cunku hem calisiyorum hem randovuler hemde igne vuruluyorum baya yogun bi haftaydi optum canim gorusuruza.s.a.s.a.s.
Canim nasilsin gorusemedik bir suredir, insallah ehliyet kursun iyi gidiyordur, gonlunden gecen bebegin hayirlisi ile sana gelmesini diliyorum, biliyorsun herseyin zamani var bu zaman geldiginde sende kismetse yavrnu kucagina alacaksin, mutlu yarinlar diliyorum ablandan sevgilera.s.
iyim ablacim ya sen nasilsin evet giremedim fazla ,bu hafta yogun gecti ehliyet iyi bakalim sinav icin gun bekliyorum aricaklar insallah bu ay amatam belli degil gunu
insallah ablacim ya suan oyuzden kosturuyorum tedavideyim 1 haftadir hergun igne vuruluyorum asilama tedavisi uyguladi ,haftada 1 randovu hergun igne bakalim insallah olur ,tabi hayirlisi ne zamansa ozaman olsun
merci ablacim ya bendende sana bol bol sevgiler optum gorusuruz kiba.s.a.s.a.s.
Kizlar Geldim Iste Ya Baslarda Yazamadim Ev Felan Kurduk Esyalari Al Yerlestir Felan Hic Firsatim Olmuyodu Simdide Fransizca Ogreniyom Eve Hoca Geliyo Ozel Ders Aliyom Simdi Resepsemi Aldim Randevu Aldik Oturum Icin Gidicem Onuda Aldiktan Sonra Okula Yazilcam Sevdim Buralari Esim Cok Iyi Gorumcem Var Esimin Baya Cevresi Var Burda Onlarla Gorusuyomgeziyom Felan Filan Gunler Gecip Gidiyo Ben Paris Merkezdeyim 75.bolgesindeyimm Burda Zenci Cok Benim Oturdugum Yerde Hic Turk Yok Boyle Cappadaokia Canim Ismini Degistirmisin Nasilsin Neler Yapiyosun Opuyorum Seni Kcib
Merhabalar bende yeni uye oldum fransada yasiyorum 38 bolgesindeyim lyona 24 kilometre uzaklikta 12 yildir burdayim.
Guzel paylasimlar dilegiyle.
tuba evlenip geldinmi sonunda hayirli olsun...ne zaman geldin ve hosgeldin)
Merhabalar bende yeni uye oldum fransada yasiyorum 38 bolgesindeyim lyona 24 kilometre uzaklikta 12 yildir burdayim.
Guzel paylasimlar dilegiyle.
Kizlar Geldim Iste Ya Baslarda Yazamadim Ev Felan Kurduk Esyalari Al Yerlestir Felan Hic Firsatim Olmuyodu Simdide Fransizca Ogreniyom Eve Hoca Geliyo Ozel Ders Aliyom Simdi Resepsemi Aldim Randevu Aldik Oturum Icin Gidicem Onuda Aldiktan Sonra Okula Yazilcam Sevdim Buralari Esim Cok Iyi Gorumcem Var Esimin Baya Cevresi Var Burda Onlarla Gorusuyomgeziyom Felan Filan Gunler Gecip Gidiyo Ben Paris Merkezdeyim 75.bolgesindeyimm Burda Zenci Cok Benim Oturdugum Yerde Hic Turk Yok Boyle Cappadaokia Canim Ismini Degistirmisin Nasilsin Neler Yapiyosun Opuyorum Seni Kcib
mehay canim sen nasilsin ,senlede yazisiyoduk sonra kaldik ,neler yapiyosun optum canim kib bye bye