Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Teşekkür ederim.
Siz kaç yılında evlendiniz? Bugün konsoloslukta sorduğum kadarıyla epey bir zorluyorlarmış. Yani senelerce bekleyen varmış evlenmek için :S Belki de yıldırma politikalardır, bilemiyorum. Sevgilim araştıracak şimdi Fransa'da. Umarım iyi bir çözüm bulabilir.

İyi Akşamlar Nergis'cim sana benden güzel bir süprizim var!(BİRAZ GEÇ OLDU)ama;
vıze işim oldu.Ben gittim nancy dün geldim..
Çok güzel yerler çok sessız beğendim yani,kısmetler olursa ilerde kalmayı düşünüyorum.
Yazarım hayatım sana yine
Hoşçakal...

gitmeden onceki msjlari oku bide simdi oku msj laro ozaman ne kadar merakliydin simdi gozlerinle gormus oldun ,ilk once vemediler vizeyi demistin ,neden vermemisler ve tekrardan verdiler sen tekrardanmi basvurdunda oldu
insallah bidakinede gelirsin sanirim ozaman devamli kalmak icin gelceksin ,bide evlilik yapsammi falan diye sacmaliyodun:roflol:
insallah kismet olur canim ,2 hafta cok az bi zaman heryeri gezememisindir tabi belirli yerleri gezmisindirde ,gorme sansin oldu
optum canim gorusuruzzzza.s.a.s.

Merhaba canım..evet ilk vermediler vizemi sonra dilekçe yazdım 3 güün sonra aradılar görüşmeye cağırdılar ve maaş yazımı istediler iş yerimden ve geri döncegime dair şirketimin taahhüt etmesini istediler hazırladım evrakları hemen etresi gün gittim 9:00 randevu vermişlerdi zaten her neyse saat geldi filan verdik evrakları 3 gel al dedi bu sfer gittim aldım pasaportumu 3 te veee çıkmış 3 ay vize vermişlerdi...
öyle canım biliyorum ama anca iznim bu kadardı ama olmazsa yine kaçıcam..
çok begendim ben oraları sessiz sakin ama deger....
burda herşey çok kötü!

ilk once vize vermemelerinin sebebi yasin kucuk oldugundan ,gidip donmez diye vermemislerdir ,sonrada is yerinden kesin donucegine dair bisey goturunce vermislerdir ,fransa vizeyi cok zor veriyo ,evlenip gelenler bisekilde geliyoda ,ama gezmek icin gelenler biraz zorlaniyo ,neyse canim hayirlisiyla bak geklip gordun buralari ,simdi aklin buralarda kalmistir senin ,
vize 3 ay oluta 2 hafta kalmak zor bisey ,is yerin 1 ay bari izin verseydi ,artik bidaki gitmene alirsi,
turkiyede bazen iyi bazen kotu oluyo ama ,buraya gelip devamli yasayince insan emleketi yok gibi geliyo insana ,tabi sen buyuk sehirdesin ,orayi tam bilemeiyorum
optum canim kendine dikkat et yine gorusuruzzza.s.a.s.a.s.

canim ya vallahi sanada sevindim insallah sorun cikmadan kocana kavusursun ,eminimki cok zor oluyodur senin icin ,bukadar beklemenin sonunda degcek ,seninde hayirli haberlerini aliriz insallah optum canim gorusuruza.s.a.s.

saol canım yaa.tabiki eşimden ayrı burda kalmak çok zor oluyor eşimde bende dualar ediyoruz bir an önce işlemlerimiz olurdu bu özlem bitsin diye.umarım en kısa zamanda iyi haberlerimi burda sizlerle paylaşırım.öptüm kendine iyi bak

Canim senin adina cok sevindim uamrim biran once iyi bir sekilde sonuclanir ve sende esine ve evinize kavusursun, guzel yarinlar diliyorum

merhaba ayşecik nasılsın.güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.inşallah en kısa zamanda eşimle birlikte olurum.görüşmek üzere hoşçakala.s.

Merhabalar bende fransa yasiyorum marseilleye yakin bi yerde carpentras diye
bu site yeni katildim.a.s.

zaten bu sitede amacimiz arkadaslik dostluk ,uzuntulemizi sevinclerimizi paylasmak ,seninde insallah sevincli haberini alcaz ,suan ne durumda isleriniz
canim senin kac cocuk vardi optum gorusuruzza.s.a.s.

deryacim inan cok sevindim desene sende gun sayiyorsun artik, tubamiz geldi sirada sen ve pinarcim var, ins sizinde hayirli haberlerinizi aliriz en kisa zamanda, optum canim a.s.a.s.

geldim hayatım geldim......
şimdi İstanbul'dayım ama yerleşmeyi düşünüyorum 2-3 sene sonra kısmet bakalım hayırlıs olsun...

canim cok sevindim biz ne yapti tekrar basvurdumu derken sen burayi gezip gormussun bile, dedigin gibi buralar cok sakin turkiye gibi degil bende sakinligi severimde benim bura biraz fazla sakin:roflol:, hadi canim seni tekrar bekliyoruz, optum a.s.a.s.

Merhabalar bende fransa yasiyorum marseilleye yakin bi yerde carpentras diye
bu site yeni katildim.a.s.

gulocum hg aramiza , umarim burda aradigini bulursun canim, ne zamandir burdasin yenimi geldin, ben haute saone bolgesindeyim, gorusuruz canim a.s.a.s.

Pelitze canim merhaba gec cevap verdigim icin pardon, kulube ugramamistim, ben 1992 yilinda evlendim, esimde belki vizede sorun olur diye gelmeden davetiye almis islemler uzarsa davetiye ile gelirim islemlere buradan devam ederim diye ama davetiyeye gerek kalmamisti, evlenip evraklari pasaportu konsolusluga verince sorun olmadi ve dugunumden 15 gun sonra Paris'e geldim, ama biliyorsun surekli birseyler degisiyor insallah hersey istedigin gibi olur gorusmek uzere herseyin hayilrisi ile olmasini dilerim, sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…