Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba kizlar bende fransadayim 71 bolgesinden agustosta tam 7 sene olucak buraya geleli sitede baya bi fransadan arkadaslar varmis hepinize tanismayi cok isterim insallah bi gun nasip olur

hosgeldin canim aramiza umarim burda guzel arkadaslik dostluklar elde edersin ,bende 91 bolgedeyim yani paris cevresindeyim 71 neresi oluyo veya nereye yakin
cokta olmamis buraya geleli ,fransizcan nasil herkese soruyorum sanada sorum:roflol::roflol:
bende buraya geleli 4 sene oldu fransiizca ogrenmeye calisiyorum ,ehliyet geciyorum ,calisiyorum gunler geciyo boyle boylesırnaşık şey
kendinden biraz bahsedermisin sanirim evlisin cocuk falan varmi optum canim gorusuruz insallah

merhaba kizlar bende fransadayim 71 bolgesinden agustosta tam 7 sene olucak buraya geleli sitede baya bi fransadan arkadaslar varmis hepinize tanismayi cok isterim insallah bi gun nasip olur

minos aramiza hosgeldin canim, umarim iyi vakit gecirirsin, canim bende 70 bolgesinde oturuyorum tam olarak nerde kaliyorsun, banada yedi yil oldu geleli, evlenipmi geldin canim gorusuruz a.s.a.s.a.s.

merci canim bende iyim code kazandim sevinclyim pazartesi sinav vardi baya stresliydim sonunda gectim gunler calismakla geciyo iste optum canim gorusuruzza.s.a.s.a.s.

canim cok sevindim..ilk sinavdami aldin tercumanlimi gectin??valla helal olsun sana burda doganlar bile bazen ilk seferde alamiyor....

evet canim ilk sinavim tercumanla gectim ama gercekten kolaydi cok kisiler okadar kolay olmuyo diyo ama sanirim benim sanstanmi ne kolay cikti
insallah bundan sonra direksiyon bakalim daha baslamadim ne zaman baslicam bellei degil ama insallah sonunda alirim optum canim gorusuruz ,senin bebek isinde gelisme oldumu

Merhaba Arkadaslar Ben Yeniyim Hem Kulupte Hem Fransada Herkese Salut....

hosgeldin canim aramiza umarim guzel arkadasliklar elde edersin ne kadar oldu fransaya geleli ,ve neresinde kaliyosun,sanirim fransizca ogreniyosundur yeni oldugun icin ,optum canim gorusuruza.s.a.s.a.s.a.s.

evet canim ilk sinavim tercumanla gectim ama gercekten kolaydi cok kisiler okadar kolay olmuyo diyo ama sanirim benim sanstanmi ne kolay cikti
insallah bundan sonra direksiyon bakalim daha baslamadim ne zaman baslicam bellei degil ama insallah sonunda alirim optum canim gorusuruz ,senin bebek isinde gelisme oldumu

sen merak etme canim kodu gectiysen gerisi cooookkk kolay....benim bebek isinde bir gelisme yok canim sonuc bekliyorum asilama oldum...sen ne zaman olucaksin???

slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum siteye ama güzel gelişmeler oldu isteğim kabul oldu şimdi vizemi almaya gideceğim:) eşime onay kağıdı gelmiş sonunda oldu çok şükür.hatta beklediğimizden çabuk oldu 4 ay içerisinde sonuç geldi.yakında ordayım arkadaşlar hepinizi öptüm kendinize iyi bakın by

sen merak etme canim kodu gectiysen gerisi cooookkk kolay....benim bebek isinde bir gelisme yok canim sonuc bekliyorum asilama oldum...sen ne zaman olucaksin???
ee canim bende asilama oldum snuc bekliyorum 1 hafta sonra falan adet gnum var hastalanirsam kalmamisim demektir ama hic umudum yok biliyomusun sanki tutmucakmis gibi ,hicte belirti yok tabi,sen ne zaman oldun asilamayi ,adetin ne zaman insallah canim seninde benimde ttr tutmazsada saglik olsun ,hayirlisi ne zamansa oyle olsun
canim ben ehliyet icin code kolay diyorum ,direksiyon zor gibime geliyo insallah hallederiz bakalim optum gorusuruz canim

slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum siteye ama güzel gelişmeler oldu isteğim kabul oldu şimdi vizemi almaya gideceğim:) eşime onay kağıdı gelmiş sonunda oldu çok şükür.hatta beklediğimizden çabuk oldu 4 ay içerisinde sonuç geldi.yakında ordayım arkadaşlar hepinizi öptüm kendinize iyi bakın by

ayyy canim benim bak valla sevindim ,en sonunda kavuscaksin kocana ,sana demistik insallah yakin zamanda sonuc gelir diye bak geldi ,desene tubadan sonra sira sende ,vize aldiktan sonra hemen gidebilirsin ,peki ne zaman gitceksin ya ,senin icin yeni bi hayat baslicak desene ,optum canim bizi habersiz birakma gorusuruz bye byea.s.a.s.a.s.

Öncelikle herkese merhaba :)
fransızca öğrenmekle ilgili araştırma yaparken buraya rastladım ve konu başından itibaren konuşmalarınızı okuyup üye olmaya karar verdim.. Tuba'nın evliliğe giden yolda yaşadıkları dikkatimi çekti.. Bende onun gibi Konya'da yaşıyorum ve fransaya gitmek üzere nişanlıyım.. nişanlım lyon da yaşıyor doğma büyüme fransada.. gelişmelerden ve oraya gitmek için gerekenlerden haberdar olmak istiyorum..

Son düzenleme:
Öncelikle herkese merhaba :)
fransızca öğrenmekle ilgili araştırma yaparken buraya rastladım ve konu başından itibaren konuşmalarınızı okuyup üye olmaya karar verdim.. Tuba'nın evliliğe giden yolda yaşadıkları dikkatimi çekti.. Bende onun gibi Konya'da yaşıyorum ve fransaya gitmek üzere nişanlıyım.. nişanlım lyon da yaşıyor doğma büyüme fransada.. gelişmelerden ve oraya gitmek için gerekenlerden haberdar olmak istiyorum..

mrb canim hosgeldin aramiza tam yerine geldin desene:roflol:
konusmalarimizdan okudugun gibi tuba nisanliydi nisanlisini bekledi sonra vize isleriyle ugrastilar sonra konyada dugun oldu vizesini aldi hic bi sorunu olmadan ,buraya geldi burdada fazla giremedi dugun ev ,falan derken ,simdi pariste o ozel hoca ile fransizca ogreniyomus
insallah canim tuba gibi senide gondeririz bigun ,bide strasbourg bolumunde pinar arkadasimiz var oda konyadan ,strasbourga gelecek insallah onuda gondercez ,
ne kadardir nisanlisin ,kac yasindasin,dugun ne zaman anlat kendini tanisalim canim
umarim guzel arkadasliklar elde edersin optum canim gorusuruza.s.a.s.a.s.

ben 88 doğumluyum.. eylül ayından bu yana nişanlıyım henüz buraya gelmediler yazın gelmeyi düşünüyorlar.. düğün ne zaman olur bilmiyorum ama nişanlım henüz okulunu bitirmedi bu nedenle bir sonraki yıl olma ihtimali var.. bahsettiğin pınarı da gördüm geçmiş mesajları okurken :)
bu arada bende burada ehliyetimi aldım en çok düşündüğüm dil öğrenmek.. geçmiş mesajlarda bahsedilen okul gibi tüm gün olan dil okuluna gitmeyi düşünüyorum zaten nişanlım ve ailesi de öyle düşünüyorlar.. umarım kısa zamanda öğrenebilirim a.s. iyi dileklerin iyi çok teşekkür ederim rumuzun gibi çok sempatik birisin :1hug:

ben 88 doğumluyum.. eylül ayından bu yana nişanlıyım henüz buraya gelmediler yazın gelmeyi düşünüyorlar.. düğün ne zaman olur bilmiyorum ama nişanlım henüz okulunu bitirmedi bu nedenle bir sonraki yıl olma ihtimali var.. bahsettiğin pınarı da gördüm geçmiş mesajları okurken :)
bu arada bende burada ehliyetimi aldım en çok düşündüğüm dil öğrenmek.. geçmiş mesajlarda bahsedilen okul gibi tüm gün olan dil okuluna gitmeyi düşünüyorum zaten nişanlım ve ailesi de öyle düşünüyorlar.. umarım kısa zamanda öğrenebilirim a.s. iyi dileklerin iyi çok teşekkür ederim rumuzun gibi çok sempatik birisin :1hug:

bende 85liyim canim aramizsa 3 yas fark var yeni yeni nisanli sayilirsin ,dugun bu seneye degil seneye olcak sanirim baya nisanlilik donemi gecirceksiniz ,tabi boyle iyi birbirinizi daha iyi tanirsiniz,
ben kursa gitmedim evde kendi cabalarimla ogrenmeye calisiyorum dil ogrenmek icin kurssart canim ,sende gelince mutlaka kursa git bedava olanlar var ucretli olanlar var gelince arastirir ogrenirsin insallah gercekten cok zor ,ben su ehliyeti alsam kursa yazilmayi dusunuyorum
ehhhh bosuna koymadimya bu ismi aynen ismim gibi oldugum icin koydum canim merci
optum gorusuruz insallah a.s.

bende 85liyim canim aramizsa 3 yas fark var yeni yeni nisanli sayilirsin ,dugun bu seneye degil seneye olcak sanirim baya nisanlilik donemi gecirceksiniz ,tabi boyle iyi birbirinizi daha iyi tanirsiniz,
ben kursa gitmedim evde kendi cabalarimla ogrenmeye calisiyorum dil ogrenmek icin kurssart canim ,sende gelince mutlaka kursa git bedava olanlar var ucretli olanlar var gelince arastirir ogrenirsin insallah gercekten cok zor ,ben su ehliyeti alsam kursa yazilmayi dusunuyorum
ehhhh bosuna koymadimya bu ismi aynen ismim gibi oldugum icin koydum canim merci
optum gorusuruz insallah a.s.

Evet canım uzun bir dönem boyunca nişanlı kalıcaz bana fazla uzun geliyor ama sabretmek gerek biliyorum.. ben internet üzerinden yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum fransızcayı.. gidebilmek için en az 500 kelime bilmek gerekliymiş diye duydum doğruluğunu bilmiyorum, pek çok kişi ankara'da mülakata girmiş bilgisayarla kulaklıkla dinleyip sınav olmuşlar ayrıca hikaye tercümesi falan yapmışlar ama tuba öyle şeyler yaşamamış bir türlü anlayamadım ne yapılması gerektiğini.. ne diyelim herşey zamanı gelince olacaktır..
sen kaç yıldır ordasın? ayrıca code geçtiğin gibi direksiyonu da tek seferde geçersin inşallah :1hug:

Sympathique nasilsin canim code almissin tebrik ederim insallah ehliyeti de 1 seferde alirsin. çocuk istiyordun ne oldu?

ee canim bende asilama oldum snuc bekliyorum 1 hafta sonra falan adet gnum var hastalanirsam kalmamisim demektir ama hic umudum yok biliyomusun sanki tutmucakmis gibi ,hicte belirti yok tabi,sen ne zaman oldun asilamayi ,adetin ne zaman insallah canim seninde benimde ttr tutmazsada saglik olsun ,hayirlisi ne zamansa oyle olsun
canim ben ehliyet icin code kolay diyorum ,direksiyon zor gibime geliyo insallah hallederiz bakalim optum gorusuruz canim

canim benim sonuca az kaldi sali gunu..yani sali gunu yine gozyaslariyla gececek benim icin 5 sene oldu artik dayanamiyorum ben...insallah ikimizinkide tutar...canim direksiyon cok kolay ilk 5-6 saatten sonra sen bana guven :KK66:)beni sonucundan haberdar et bebek icin !!!a.s.

Evet canım uzun bir dönem boyunca nişanlı kalıcaz bana fazla uzun geliyor ama sabretmek gerek biliyorum.. ben internet üzerinden yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum fransızcayı.. gidebilmek için en az 500 kelime bilmek gerekliymiş diye duydum doğruluğunu bilmiyorum, pek çok kişi ankara'da mülakata girmiş bilgisayarla kulaklıkla dinleyip sınav olmuşlar ayrıca hikaye tercümesi falan yapmışlar ama tuba öyle şeyler yaşamamış bir türlü anlayamadım ne yapılması gerektiğini.. ne diyelim herşey zamanı gelince olacaktır..
sen kaç yıldır ordasın? ayrıca code geçtiğin gibi direksiyonu da tek seferde geçersin inşallah :1hug:

olsun canim en guzel zaman nisanlilik donemi evlenince emin olki o tat kalmiyo hem yaninda oldugu icin ozelem olmuyo ama nisanliyken hep ozluyosun daha tatli oluyosırnaşık şey
tuba vizeyi aldi hemde yakin zamnlarda oda cok korkuyodu fransizca bilmiyodu egerki konsoloslukta engel olsaydi dil ,dugunden sonra gidemicek ve dil ogrencekti ,sonra vizeyi aldi ,dille ilgili hic problem cikmamis ,kimisi oyle diyo kimisi oyle
sen yinede dilini ogren nasil olsa ogreniceksin isini garaniye al ,daha nisanlilik donemin uzun ogrenirsin insallah
ben 4 senedir burdayim 1 sene nisanlili kaldim ,evlendim hemen gelemedim 1seneden fazla yani dil konusuna gelince hala ogrenmeye calisiyorum kursa gitmedim yani ittimde sadece haftada 2 sat pekte bisey ogrenilmiyo kendi cabamla ogrendim ,sende kelimeler ogren
code gectik baklaim direksiyona baslamadim 1; seferde gecicemi zannetmiyorum ,insallah gecerim
optum canim bye byea.s.a.s.

Sympathique nasilsin canim code almissin tebrik ederim insallah ehliyeti de 1 seferde alirsin. çocuk istiyordun ne oldu?

merci canimm iyim sen nasilsin ,evet code aldim sira direksiyonda baklim onu becerebilcekmiyim ,insallah dediniz gibi tek seferde olur
halaa cocuk istiyorum neolsun simdi olmadi:roflol: olmasini bekliyorum ,asi tedavisi oldum su 1 hafta icinde beli olcak kalip kalmadigim ama hic umdum yok sanki kalmamis gibiim
sen neler yapiyosun fazla girmiyosun
senin hliyet varmiydi ,optum canim gorusuruza.s.a.s.a.s.

canim benim sonuca az kaldi sali gunu..yani sali gunu yine gozyaslariyla gececek benim icin 5 sene oldu artik dayanamiyorum ben...insallah ikimizinkide tutar...canim direksiyon cok kolay ilk 5-6 saatten sonra sen bana guven :KK66:)beni sonucundan haberdar et bebek icin !!!a.s.

sali gunu adet olma gununmu bende persembe falan desene ikimizde beklemekle gecicek gunumuz insallah canim tutar seninde benimde ,valla insan bikiyo biran once olsa kurtulsam diye ,sen daha uzun olmus ,insallah bunda olur ,az bi bisey olsun hemen hamilemiyim diyorum ,ama kafam karisik moralim hic yok oyuzden etkiler diyede dunuyorm
daha ilk koltga oturupta arabayi calistirmis degilim ,bakalim birazdan esimle cikcaz arba ogretmeye insallah aliriz ,ah su bebekler bi tutsa nasil haberdar etmem valla bagira bagira duyururum ,sende aynen oyle optum canim ,bak sende bana ozel yaz msj beklicem msjini merakta birakma beni hadi bye byea.s.a.s.a.s.

X