Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Canim oncelikle hayirli olsun diyeyim, benim esim fransiz vatandasiydi cift vatandas yani, biz Istanbul'da evlendik ama her ihtimale karsilik esim yaninda belediyeden davetiye getirmisti eger islemler uzar aksilik olursa diye almis davetiyeyi, ama gerek kalmadi, biz evlendik ve pasaport ve nikah cuzdani bunlarla Fransiz Konsolosluguna basvurduk onlarda okeyledi ve sorun olmadi sonra buraya geldigimizde belediyeye evlendigimizi evlilik cuzdanini gosterdik onlarda bize birde Fransiz evlilik cuzdani verdiler, ve ben 10 yillik oturum aldim sonrada Fransiz vatandasligina muracaat ettim birkac ay icindede Fransiz vatandasligimi aldim umarim hersey gonlunce olur

Teşekkür ederim.
Siz kaç yılında evlendiniz? Bugün konsoloslukta sorduğum kadarıyla epey bir zorluyorlarmış. Yani senelerce bekleyen varmış evlenmek için :S Belki de yıldırma politikalardır, bilemiyorum. Sevgilim araştıracak şimdi Fransa'da. Umarım iyi bir çözüm bulabilir.

en sonunda hosgeldin canim ama ,bu tam gelis gibi gozukmuyor ,tekrar gidecek gibi yazmisin:roflol: yaaa seni okadar merak ettik ne yapti dugun oldumu geldimi nasil oldu diye burda cekistirdik ,sen sadece bi paristeyim diye yazip cikmisin ,okadar merak ettirmeyi sevisinki ,yine meraktayiz:roflol:
neyse canim sen mutlu olda daha evliligin ilk gunleri tadinbi cikar ,bak bakim yanlizken evde nasil girersin buraya ,gelince tek tek anlat tamammi canim optum seni insallah gorusuruz a.s.a.s.

İyi Akşamlar Nergis'cim sana benden güzel bir süprizim var!(BİRAZ GEÇ OLDU)ama;
vıze işim oldu.Ben gittim nancy dün geldim..
Çok güzel yerler çok sessız beğendim yani,kısmetler olursa ilerde kalmayı düşünüyorum.
Yazarım hayatım sana yine
Hoşçakal...

İyi Akşamlar Nergis'cim sana benden güzel bir süprizim var!(BİRAZ GEÇ OLDU)ama;
vıze işim oldu.Ben gittim nancy dün geldim..
Çok güzel yerler çok sessız beğendim yani,kısmetler olursa ilerde kalmayı düşünüyorum.
Yazarım hayatım sana yine
Hoşçakal...

gitmeden onceki msjlari oku bide simdi oku msj laro ozaman ne kadar merakliydin simdi gozlerinle gormus oldun ,ilk once vemediler vizeyi demistin ,neden vermemisler ve tekrardan verdiler sen tekrardanmi basvurdunda oldu
insallah bidakinede gelirsin sanirim ozaman devamli kalmak icin gelceksin ,bide evlilik yapsammi falan diye sacmaliyodun:roflol:
insallah kismet olur canim ,2 hafta cok az bi zaman heryeri gezememisindir tabi belirli yerleri gezmisindirde ,gorme sansin oldu
optum canim gorusuruzzzza.s.a.s.

gitmeden onceki msjlari oku bide simdi oku msj laro ozaman ne kadar merakliydin simdi gozlerinle gormus oldun ,ilk once vemediler vizeyi demistin ,neden vermemisler ve tekrardan verdiler sen tekrardanmi basvurdunda oldu
insallah bidakinede gelirsin sanirim ozaman devamli kalmak icin gelceksin ,bide evlilik yapsammi falan diye sacmaliyodun:roflol:
insallah kismet olur canim ,2 hafta cok az bi zaman heryeri gezememisindir tabi belirli yerleri gezmisindirde ,gorme sansin oldu
optum canim gorusuruzzzza.s.a.s.

Merhaba canım..evet ilk vermediler vizemi sonra dilekçe yazdım 3 güün sonra aradılar görüşmeye cağırdılar ve maaş yazımı istediler iş yerimden ve geri döncegime dair şirketimin taahhüt etmesini istediler hazırladım evrakları hemen etresi gün gittim 9:00 randevu vermişlerdi zaten her neyse saat geldi filan verdik evrakları 3 gel al dedi bu sfer gittim aldım pasaportumu 3 te veee çıkmış 3 ay vize vermişlerdi...
öyle canım biliyorum ama anca iznim bu kadardı ama olmazsa yine kaçıcam..
çok begendim ben oraları sessiz sakin ama deger....
burda herşey çok kötü!

Merhaba canım..evet ilk vermediler vizemi sonra dilekçe yazdım 3 güün sonra aradılar görüşmeye cağırdılar ve maaş yazımı istediler iş yerimden ve geri döncegime dair şirketimin taahhüt etmesini istediler hazırladım evrakları hemen etresi gün gittim 9:00 randevu vermişlerdi zaten her neyse saat geldi filan verdik evrakları 3 gel al dedi bu sfer gittim aldım pasaportumu 3 te veee çıkmış 3 ay vize vermişlerdi...
öyle canım biliyorum ama anca iznim bu kadardı ama olmazsa yine kaçıcam..
çok begendim ben oraları sessiz sakin ama deger....
burda herşey çok kötü!

ilk once vize vermemelerinin sebebi yasin kucuk oldugundan ,gidip donmez diye vermemislerdir ,sonrada is yerinden kesin donucegine dair bisey goturunce vermislerdir ,fransa vizeyi cok zor veriyo ,evlenip gelenler bisekilde geliyoda ,ama gezmek icin gelenler biraz zorlaniyo ,neyse canim hayirlisiyla bak geklip gordun buralari ,simdi aklin buralarda kalmistir senin ,
vize 3 ay oluta 2 hafta kalmak zor bisey ,is yerin 1 ay bari izin verseydi ,artik bidaki gitmene alirsi,
turkiyede bazen iyi bazen kotu oluyo ama ,buraya gelip devamli yasayince insan emleketi yok gibi geliyo insana ,tabi sen buyuk sehirdesin ,orayi tam bilemeiyorum
optum canim kendine dikkat et yine gorusuruzzza.s.a.s.a.s.

canim ya vallahi sanada sevindim insallah sorun cikmadan kocana kavusursun ,eminimki cok zor oluyodur senin icin ,bukadar beklemenin sonunda degcek ,seninde hayirli haberlerini aliriz insallah optum canim gorusuruza.s.a.s.

saol canım yaa.tabiki eşimden ayrı burda kalmak çok zor oluyor eşimde bende dualar ediyoruz bir an önce işlemlerimiz olurdu bu özlem bitsin diye.umarım en kısa zamanda iyi haberlerimi burda sizlerle paylaşırım.öptüm kendine iyi bak

Canim senin adina cok sevindim uamrim biran once iyi bir sekilde sonuclanir ve sende esine ve evinize kavusursun, guzel yarinlar diliyorum

merhaba ayşecik nasılsın.güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.inşallah en kısa zamanda eşimle birlikte olurum.görüşmek üzere hoşçakala.s.

Merhabalar bende fransa yasiyorum marseilleye yakin bi yerde carpentras diye
bu site yeni katildim.a.s.

saol canım yaa.tabiki eşimden ayrı burda kalmak çok zor oluyor eşimde bende dualar ediyoruz bir an önce işlemlerimiz olurdu bu özlem bitsin diye.umarım en kısa zamanda iyi haberlerimi burda sizlerle paylaşırım.öptüm kendine iyi bak

zaten bu sitede amacimiz arkadaslik dostluk ,uzuntulemizi sevinclerimizi paylasmak ,seninde insallah sevincli haberini alcaz ,suan ne durumda isleriniz
canim senin kac cocuk vardi optum gorusuruzza.s.a.s.

bu site yeni katildim.a.s.]

mrb canim hosgeldin aramiza ,tam yerine uye olmusun :roflol: insallah guzel vakit gecirirsin ,guzel arkadasliklar ve dostluklar elde edersin
marseille guzel bi yer ben paristeyim ,aramiz baya uzak
sanirim evlisin ve iki cocugun ,var ,ne kadardir fransadasin neler yapiyosun kendini tanitirsan tanisiriz ,optum canim gorusuruzza.s.a.s.a.s.

kızlarr benim isteğimle ilgili gelişmeler oldu:)) dosyamız kabul edildi ve eşimin evinede baktılar ordanda bi sorun çıkmadı.şimdi asıl yere yani parise gönderilecekmiş dosya artık ordan sonra ne kadar sürer neler olur tabiki bilemiyorum.ama eşimle benim tek isteğin bir an önce kavuşmakk ve evime geitmekkkkk:)))) hepinizi öpüyorumm

deryacim inan cok sevindim desene sende gun sayiyorsun artik, tubamiz geldi sirada sen ve pinarcim var, ins sizinde hayirli haberlerinizi aliriz en kisa zamanda, optum canim a.s.a.s.

geldim hayatım geldim......
şimdi İstanbul'dayım ama yerleşmeyi düşünüyorum 2-3 sene sonra kısmet bakalım hayırlıs olsun...

canim cok sevindim biz ne yapti tekrar basvurdumu derken sen burayi gezip gormussun bile, dedigin gibi buralar cok sakin turkiye gibi degil bende sakinligi severimde benim bura biraz fazla sakin:roflol:, hadi canim seni tekrar bekliyoruz, optum a.s.a.s.

bu site yeni katildim.a.s.

gulocum hg aramiza , umarim burda aradigini bulursun canim, ne zamandir burdasin yenimi geldin, ben haute saone bolgesindeyim, gorusuruz canim a.s.a.s.

bu site yeni katildim.a.s.]

mrb canim hosgeldin aramiza ,tam yerine uye olmusun :roflol: insallah guzel vakit gecirirsin ,guzel arkadasliklar ve dostluklar elde edersin
marseille guzel bi yer ben paristeyim ,aramiz baya uzak
sanirim evlisin ve iki cocugun ,var ,ne kadardir fransadasin neler yapiyosun kendini tanitirsan tanisiriz ,optum canim gorusuruzza.s.a.s.a.s.

Tesekkürler insallah dedin gibi olur
ben 2 yasindan beri fransa dayim su anda 27 yasindayim, ne yapiyorum çocuklarla ugrasiyorum ev falan derken vakit geçiyor iste, ya sen? sende evlisin herhalde çocuk varmi sende kendini anlat gorusuruz insallah öptüm canim:teytey:

Tesekkürler insallah dedin gibi olur
ben 2 yasindan beri fransa dayim su anda 27 yasindayim, ne yapiyorum çocuklarla ugrasiyorum ev falan derken vakit geçiyor iste, ya sen? sende evlisin herhalde çocuk varmi sende kendini anlat gorusuruz insallah öptüm canim:teytey:

evet canim bende evliyim fransaya geleli 4 sene oldu ,sen sanslisin burda buyudun ,biz sonradan geldigimiz icin dil problemimiz var ,onuna ogrenmeye calisiyorum
bebegim yok suan tedavideyim insallah olur ,calisiyorumda ,hemde ehliyete gidiyorum bu aralar kafam okadar yogunki ,saolsun zamanim oldukca buraki arkadaslarla konusuyoruz
esinle burdami yoksa turkiyedenmi tanistin ,2 cocuk olunca ,gunler gercekten gelip gecer
yaslari ve cinsiyetleri ne canim optummmma.s.a.s.a.s.

evet canim bende evliyim fransaya geleli 4 sene oldu ,sen sanslisin burda buyudun ,biz sonradan geldigimiz icin dil problemimiz var ,onuna ogrenmeye calisiyorum
bebegim yok suan tedavideyim insallah olur ,calisiyorumda ,hemde ehliyete gidiyorum bu aralar kafam okadar yogunki ,saolsun zamanim oldukca buraki arkadaslarla konusuyoruz
esinle burdami yoksa turkiyedenmi tanistin ,2 cocuk olunca ,gunler gercekten gelip gecer
yaslari ve cinsiyetleri ne canim optummmma.s.a.s.a.s.

Günaydin canim çalisiyormussun o zaman dil problemi çabuk çözülür ne güzel bak günlerini doldurak bi isin var.
Ben görücü usulüyle evlendim aslinda annem ve annesi kuzenler yani uzaktan akraba(olmaz olsaydi aramiz kötö), türkiyede evlendim 1999 senesinde bi tane kizim var 6 yasinda bi de oglum var 11 aylik çok güzeller allah sana nasib eder insallah görüsuruz öptüm:sm_cool:

Teşekkür ederim.
Siz kaç yılında evlendiniz? Bugün konsoloslukta sorduğum kadarıyla epey bir zorluyorlarmış. Yani senelerce bekleyen varmış evlenmek için :S Belki de yıldırma politikalardır, bilemiyorum. Sevgilim araştıracak şimdi Fransa'da. Umarım iyi bir çözüm bulabilir.

Pelitze canim merhaba gec cevap verdigim icin pardon, kulube ugramamistim, ben 1992 yilinda evlendim, esimde belki vizede sorun olur diye gelmeden davetiye almis islemler uzarsa davetiye ile gelirim islemlere buradan devam ederim diye ama davetiyeye gerek kalmamisti, evlenip evraklari pasaportu konsolusluga verince sorun olmadi ve dugunumden 15 gun sonra Paris'e geldim, ama biliyorsun surekli birseyler degisiyor insallah hersey istedigin gibi olur gorusmek uzere herseyin hayilrisi ile olmasini dilerim, sevgilerimle

X