- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Yaptiklarimizi gördün müVar mı bütün pasta yapacak olan Allah dan canım hiç tatlı çekmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptiklarimizi gördün müVar mı bütün pasta yapacak olan Allah dan canım hiç tatlı çekmiyor
Bu nasa nerenin akıllısı acabaNasa yapmış ortagim
Pek bir uyumlu gördümBenim herif Yılan olmuş
Sürekli mızmızlanıyor ablam bende 1 hafta oldu daha oğlum sürekli onun 8 yaşındaki kızına vuruyor gerçi normalde herkese vuruyor ama yeğenime süreklii yapıyor
Olabilir canimBende 3-4 gündür bir gevşeme var aman boşver havasına girdim bundan mı acaba
Ohhhh neysekiBurçların tarihlerinin değiştiği iddiası yalan çıktı!
Burçlar ile ilgili ortaya atılan iddia astroloji ile yakından ilgilenenlerin merakını artırdı. İddiaya göre dünyanın yörüngesel salınımı değiştiği bu nedenle yıldızların dünyaya göre pozisyonu değişmiş olduğu ve burçların tarihleri de değiştiği söylenmiş. Ancak NASA'da böyle bir açıklama...www.google.com
Burçların değişimi yalan çıkmış
Aynen bende istememBiri yalan diyor, diğer haberde nasa acıkladı diyor. Ben ikizler burcuyum, vazgeçirip boğa yapamazlar
Kuyuya bir taş attılar işteBu nasa nerenin akıllısı acaba
Hediyemi gördün mü? Sen hediyemi gördün mü? O gördü mü o gördü mü
Tabi bilmez miyimMisal ben ne kadar akıllı zeki güzel ve hamarat olduğumdan asla bahsetmem
Gece 2 de kustu en son kukrimimKusmasi durdu mu canim
Yoksa biz de isterdik tüm burçlar bizim kadar akıllı olsun zeki olsun çekici güzel olsun bizimkisi Allah vergisi
Ellerine sağlık ne zaman görmeye gelelim:)Pasta bitti
Bir daha kusmaz inşallah canım yiyorsa sütlü biskuvi yap istersenGece 2 de kustu en son kukrimim
Bende öyle düşündümPek bir uyumlu gördüm
Bu kadına bayılıyorumBensiz gecelerde don don don
İstiyorum mutlu son son son
Kelebek gibi kalbime kon kon kon
Benimsin artık nokta com
Gördüm canım ellerinize sağlık dana yazamadım kimseye tatilden yeni döndümYaptiklarimizi gördün mü
Tamam abla yoğurt çorbası yapayım çok üzülüyorum vurmasına çocuğa çünkü kız hiç karşılık vermiyorHuysuzluk yapması normal ama düzelir annesi merak etme,sen ona yağlı olmayan çorba filan içir midesini tuttsun birazcık.Yoğurtlu çorba yapabilrsin,içinede bol nane kat içir.
Ben hep buradayım konu her zaman gelebilir:)Nevres te de geldi @BirTutamMutluluk20 kazen i bekleyeceğiz artık