Özelden yazın konuşalımYarışmaya katılmak isterim ancak
" Tarif yaratıcı ve özgün olmalı. "
Maddesini pek anlayamadım ..
Bilindik bir yemek sitesini takip eder genelde yemeklerimi oradan aldığım tariflerle yaparım...
Yani pek bana özgü bir tarif olmuyor haliyle
Amaaa
Sunum şekli süslemesi elbet bana ait olacaktır
Yani ne yapmalı bilemedim ???
Nevreste
Oysaki Herşey sizin icindiBen gördüm napceen hııı napceeen yok öyle hep ben hep ben
Nasıl bizim içindi yiyip bitircen haaa bitirirsen yarışmaya koycak pasta olmiciiik ondanmıOysaki Herşey sizin icindi
Evet fransizcim ondanNasıl bizim içindi yiyip bitircen haaa bitirirsen yarışmaya koycak pasta olmiciiik ondanmı
Kız bugünlerde vallahi bir haller var bende gülmeEvet fransizcim ondan
Süslü şefim, sen katılmıyor musun :) tam senlik kategori oysakiKategori hayırlı olsun katılanlara başarılar, bol şanslar ❤
Teşekkür ederizKategori hayırlı olsun katılanlara başarılar, bol şanslar ❤
Kuzucum, nasılsınız? Alıştınız mı minnak sıpa ile birbirinizeSüslü şefim, sen katılmıyor musun :) tam senlik kategori oysaki
Katılamayacağım canım manevi sebeplerden dolayı ❤Süslü şefim, sen katılmıyor musun :) tam senlik kategori oysaki
İyiyim canım, sen nasılsın? Alışmaya çalışıyoruz. Hergün bir huy ediniyorKuzucum, nasılsınız? Alıştınız mı minnak sıpa ile birbirinize❤
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar herkese
Anladım canım, saglık olsun.Katılamayacağım canım manevi sebeplerden dolayı ❤
Olsun gülüm ben anlatirim sanaKız bugünlerde vallahi bir haller var bende gülmeya anlamıyorum. Ya ters anlıyorum mala bağladım resmen
Uyuya kalmışım altı gibi şimdi uyandım aylar sonra ilk defa annemi rüyamda gördüm baya uzun gördüm hemdeBugün pazar kimsecikler yok
Ruyan hayırlara çıksın inşAllahUyuya kalmışım altı gibi şimdi uyandım aylar sonra ilk defa annemi rüyamda gördüm baya uzun gördüm hemde
Amin kuzum inşallahRuyan hayırlara çıksın inşAllah
Hayırlara çıksın fındığım.inşallah iyidir anneciğin orda yüreğini ferah tut balımm.Uyuya kalmışım altı gibi şimdi uyandım aylar sonra ilk defa annemi rüyamda gördüm baya uzun gördüm hemde