- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.743
Bende bir haber yok aynı devam hayat işte ne olsun ev iş çocuk yemek bulaşık yineHaberler sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bir haber yok aynı devam hayat işte ne olsun ev iş çocuk yemek bulaşık yineHaberler sende
Az kaldı sünneteBende bir haber yok aynı devam hayat işte ne olsun ev iş çocuk yemek bulaşık yine
Annem bayramda geleceğim dedi o zaman a kadar işleri yapmaya çalışırım ama temizligi son günlere birakalom bayramda yine batacak diyor kadın haklıAz kaldı sünnete
Doğru o zamana kadar kaç kere batarAnnem bayramda geleceğim dedi o zaman a kadar işleri yapmaya çalışırım ama temizligi son günlere birakalom bayramda yine batacak diyor kadın haklı
Benim evde temizlik yapıldığı gün bile hiç yapılmamış gibi oluyor benim çocuklar benim gibi çok dağınık ..benim ev pis olmaz ama çok dağınık sadeceDoğru o zamana kadar kaç kere batar
Bizimde aksmadan sbh dağılır durmadan topluyorum birşeyler.Benim evde temizlik yapıldığı gün bile hiç yapılmamış gibi oluyor benim çocuklar benim gibi çok dağınık ..benim ev pis olmaz ama çok dağınık sadece
Annemde diyor pis olsun önemli değil dağınık olmasın
Atayım mi sanaBizimde aksmadan sbh dağılır durmadan topluyorum birşeyler.
Davetiye ye ne yazdırdın kiz
EvetSen gördün mü yoksa
At bende bakiniyorumAtayım mi sana
bitireyim hepsini kimse görmedenAfiyet olsun Canım
bitireyim hepsini kimse görmeden
Ben gördüm napceen hııı napceeen yok öyle hep ben hep benbitireyim hepsini kimse görmeden
O gun aslidna kötü bir gunmis yaslandigini hissediyormus neden kutlasinmis bir gün değil her gün güzel olmaliymisÇok şükür fazla zıt dusmeyiz .
Bazı insanlar önemsemiyor böyle günleri ya huyları öyle yapacak birşey yok.