Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Hayırlara çıksın fındığım.inşallah iyidir anneciğin orda yüreğini ferah tut balımm.
Rahmet istiyodur belki canım hayrolsun inşallah mekanı cennet olsun
Seni çok özledim annecim çok dedim sarıldım yuruyebiliyordu ayağa kalktı sarıldı nasıl sıkı sıkı bende bende dedi.
Seni başka Dr a götüreyim anne o çok iyiymiş dedim yok istemem bir daha boşver dedi.

Çok iyidir inşallah kuzu üzülme annenide üzme orada.Allah rahmet eylesin . bol bol dua et yasin oku. Bişey al dagıt balım.

Çok özlemişsin canım

Çok özlemişsin canım
Sürekli sorguluyorum kendimi acaba başka Dr goturseydim farklı olur muydu iyileşir miydi ben mi yetemedim yanlış mı yaptim bir yerlerde iyi dru bulamadım mi diye bilinçaltına işlemiş rüyamda bile onu soyluyorum kadına.
Ama sonra da düşünüyorum diyorum ki ecel bu yazılmış doğduğumuz da alnimiza ne zaman olecegimiz.
Öyle işte .

Vakit gelince elden bişey gelmiyor canım üzme kendini elinden geleni yapmissindir eminim

Kader..
Benim babamı çok özel donanımlı olan bir hastane götürdük de ne oldu, yine aynı acılar yine aynı ölüm 5 ay dayandı

Kader..
Benim babamı çok özel donanımlı olan bir hastane götürdük de ne oldu, yine aynı acılar yine aynı ölüm 5 ay dayandı
Bende öyle canım burda büyük bir hastaneye götürdüm 6ay dayanabildi .
Dediğin gibi kader bir noktadan sonra elimizden birşey gelmiyor.
Rabbim onların burda çektiklerini mukafatlari etsin orda.
Nur içinde yatsın lar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…