- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Rahmet istiyodur belki canım hayrolsun inşallah mekanı cennet olsunUyuya kalmışım altı gibi şimdi uyandım aylar sonra ilk defa annemi rüyamda gördüm baya uzun gördüm hemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahmet istiyodur belki canım hayrolsun inşallah mekanı cennet olsunUyuya kalmışım altı gibi şimdi uyandım aylar sonra ilk defa annemi rüyamda gördüm baya uzun gördüm hemde
Hayırlara çıksın fındığım.inşallah iyidir anneciğin orda yüreğini ferah tut balımm.
Seni çok özledim annecim çok dedim sarıldım yuruyebiliyordu ayağa kalktı sarıldı nasıl sıkı sıkı bende bende dedi.Rahmet istiyodur belki canım hayrolsun inşallah mekanı cennet olsun
Rahmet istiyordur, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Seni çok özledim annecim çok dedim sarıldım yuruyebiliyordu ayağa kalktı sarıldı nasıl sıkı sıkı bende bende dedi.
Seni başka Dr a götüreyim anne o çok iyiymiş dedim yok istemem bir daha boşver dedi.
Amin canım sağolasın inşallahRahmet istiyordur, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Çok iyidir inşallah kuzu üzülme annenide üzme orada.Allah rahmet eylesin . bol bol dua et yasin oku. Bişey al dagıt balım.Seni çok özledim annecim çok dedim sarıldım yuruyebiliyordu ayağa kalktı sarıldı nasıl sıkı sıkı bende bende dedi.
Seni başka Dr a götüreyim anne o çok iyiymiş dedim yok istemem bir daha boşver dedi.
Çok özlemişsin canımSeni çok özledim annecim çok dedim sarıldım yuruyebiliyordu ayağa kalktı sarıldı nasıl sıkı sıkı bende bende dedi.
Amin inşallah öyledir canım okuyorum hep canım şuan reglyim ama.Çok iyidir inşallah kuzu üzülme annenide üzme orada.Allah rahmet eylesin . bol bol dua et yasin oku. Bişey al dagıt balım.
Kuzucum benimmmAmin inşallah öyledir canım okuyorum hep canım şuan reglyim ama.
Yarın birşey alıp yada yapıp dagitacagim inşallah.
Sürekli sorguluyorum kendimi acaba başka Dr goturseydim farklı olur muydu iyileşir miydi ben mi yetemedim yanlış mı yaptim bir yerlerde iyi dru bulamadım mi diye bilinçaltına işlemiş rüyamda bile onu soyluyorum kadına.Çok özlemişsin canım
Kuzucum benimmm
Vakit gelince elden bişey gelmiyor canım üzme kendini elinden geleni yapmissindir eminimSürekli sorguluyorum kendimi acaba başka Dr goturseydim farklı olur muydu iyileşir miydi ben mi yetemedim yanlış mı yaptim bir yerlerde iyi dru bulamadım mi diye bilinçaltına işlemiş rüyamda bile onu soyluyorum kadına.
Ama sonra da düşünüyorum diyorum ki ecel bu yazılmış doğduğumuz da alnimiza ne zaman olecegimiz.
Öyle işte .
Kader..Sürekli sorguluyorum kendimi acaba başka Dr goturseydim farklı olur muydu iyileşir miydi ben mi yetemedim yanlış mı yaptim bir yerlerde iyi dru bulamadım mi diye bilinçaltına işlemiş rüyamda bile onu soyluyorum kadına.
Ama sonra da düşünüyorum diyorum ki ecel bu yazılmış doğduğumuz da alnimiza ne zaman olecegimiz.
Öyle işte .
Bende öyle canım burda büyük bir hastaneye götürdüm 6ay dayanabildi .Kader..
Benim babamı çok özel donanımlı olan bir hastane götürdük de ne oldu, yine aynı acılar yine aynı ölüm 5 ay dayandı
Sağol canım aynen öyle .Vakit gelince elden bişey gelmiyor canım üzme kendini elinden geleni yapmissindir eminim
Sen benim hedaye mi hiç görme zaten hatta hediyelerimi
İyi akşamlar canım kolay gelsinİyi aksmamlar deyip çıkiyorum yine malum yerdeyim