Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Seni çok özledim annecim çok dedim sarıldım yuruyebiliyordu ayağa kalktı sarıldı nasıl sıkı sıkı bende bende dedi.
Seni başka Dr a götüreyim anne o çok iyiymiş dedim yok istemem bir daha boşver dedi.
Seni çok özledim annecim çok dedim sarıldım yuruyebiliyordu ayağa kalktı sarıldı nasıl sıkı sıkı bende bende dedi.
Seni başka Dr a götüreyim anne o çok iyiymiş dedim yok istemem bir daha boşver dedi.
Sürekli sorguluyorum kendimi acaba başka Dr goturseydim farklı olur muydu iyileşir miydi ben mi yetemedim yanlış mı yaptim bir yerlerde iyi dru bulamadım mi diye bilinçaltına işlemiş rüyamda bile onu soyluyorum kadına.
Ama sonra da düşünüyorum diyorum ki ecel bu yazılmış doğduğumuz da alnimiza ne zaman olecegimiz.
Öyle işte .
Sürekli sorguluyorum kendimi acaba başka Dr goturseydim farklı olur muydu iyileşir miydi ben mi yetemedim yanlış mı yaptim bir yerlerde iyi dru bulamadım mi diye bilinçaltına işlemiş rüyamda bile onu soyluyorum kadına.
Ama sonra da düşünüyorum diyorum ki ecel bu yazılmış doğduğumuz da alnimiza ne zaman olecegimiz.
Öyle işte .
Öyle işte .
Bende öyle canım burda büyük bir hastaneye götürdüm 6ay dayanabildi .
Dediğin gibi kader bir noktadan sonra elimizden birşey gelmiyor.
Rabbim onların burda çektiklerini mukafatlari etsin orda.
Nur içinde yatsın lar inşallah.