Ben o tövbeleri hep yapıyorum evde böyle çok oturunca alıyorumSen yırtarsın da biz yandık
Aynen, bir daha tövbe kilo almam öyle
Sen yinede hazırlıklı ol diye tecrübelerimizi aktarıyoruz
Çok fena çok
Bizim vücut alışmış nevros alışmışBen o tövbeleri hep yapıyorum evde böyle çok oturunca alıyorum
Okul açılınca garanti vereceğim ama yine alacağım biliyorum:)
Siparişin sadece ist mu?Yok kızlar maalesef köydeyiz bizBu hafta sipariş almazsam ekstra yapacağım mutlaka ☺ Ben eklenen pastalara bakmaya gittim geldim tatlı krizine girdim çıktım
Harekete alışkın yavaşlayınca hemen alıyorum:)Yazın 5 kilo aldım:)Bizim vücut alışmış nevros alışmış
Evet canım şimdilik Silivri’ye yapıyorum ama farklı ilçelerden de isteyen olursa teslim almaya gelmeleri lazım kargo vs oluyor mu bilmiyorum henüz ama güvenmem kargolara yaa hassas zatn pastaSiparişin sadece ist mu?
Allah isini.gucunu rast getirsin devamlı kılsın insallah canım.Evet canım şimdilik Silivri’ye yapıyorum ama farklı ilçelerden de isteyen olursa teslim almaya gelmeleri lazım kargo vs oluyor mu bilmiyorum henüz ama güvenmem kargolara yaa hassas zatn pasta
Aynen bu durumdayız
Hakikaten uymuşAynen bu durumdayız
Ortalama kaça yapiyosun canimEvet canım şimdilik Silivri’ye yapıyorum ama farklı ilçelerden de isteyen olursa teslim almaya gelmeleri lazım kargo vs oluyor mu bilmiyorum henüz ama güvenmem kargolara yaa hassas zatn pasta
Amiiiin amiin canım benim inşallahAllah isini.gucunu rast getirsin devamlı kılsın insallah canım.
Ya Pazartesi ya Cuma kesin artıkHakikaten uymuş
O tayin Malatya ya çıkacakYa Pazartesi ya Cuma kesin artık
İnşaallah canım hayırlısı artık:)Dün bir haber aldık ailemle ilgili ondan sonra kafam değişti:)Nasip yarın bize ne getirecek bilemiyoruz:)O tayin Malatya ya çıkacak
Kafadan fiyat vermek pek doğru olmaz canım kişi sayısı içinde kullanacağım malzeme süslemede kaplamada kullanacağım krema vs. Emekli olan pastalar daha fiyatlı mesela nişan söz gibi iki katlı 30 kişilik kadar pastalar İstanbul’da 300₺dan başlıyor pasta malzemeleri vs. Çok pahalı gerçektenOrtalama kaça yapiyosun canim
Öyle canım hayirlisiİnşaallah canım hayırlısı artık:)Dün bir haber aldık ailemle ilgili ondan sonra kafam değişti:)Nasip yarın bize ne getirecek bilemiyoruz:)
Allah günlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınızİnşaallah canım hayırlısı artık:)Dün bir haber aldık ailemle ilgili ondan sonra kafam değişti:)Nasip yarın bize ne getirecek bilemiyoruz:)
İnşaallah canım benimAllah günlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız❤