Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Kafadan fiyat vermek pek doğru olmaz canım kişi sayısı içinde kullanacağım malzeme süslemede kaplamada kullanacağım krema vs. Emekli olan pastalar daha fiyatlı mesela nişan söz gibi iki katlı 30 kişilik kadar pastalar İstanbul’da 300₺dan başlıyor pasta malzemeleri vs. Çok pahalı gerçekten🤦🏼‍♀️ Sermayesiz başladım birde ben daha zor oluyor. Ama hayallerime kavuşmam için çabalamam gerek. Rabbim utandırmasın. Mesela hesabımda harf pasta vardı ya o 25 kişilik 120₺ idi 3 katlısını yapsam fiyat artıyor yada süslemede farklı bir şey isteseler oda etkiliyor.
Oyüzden soruyorum çok pahalı pasta malzemeleri ne zaman evde yapsam zararlı çıkıyorum bugün bir komsum kızının doğumgünü için yapmamı istedi dedim pastaneden al daha uygun 😂😂

Evet canım şimdilik Silivri’ye yapıyorum ama farklı ilçelerden de isteyen olursa teslim almaya gelmeleri lazım kargo vs oluyor mu bilmiyorum henüz ama güvenmem kargolara yaa hassas zatn pasta
Rabbim bol kazanç versin, yağmur gibi sipariş yağsın inşAllah 🤲

Kafadan fiyat vermek pek doğru olmaz canım kişi sayısı içinde kullanacağım malzeme süslemede kaplamada kullanacağım krema vs. Emekli olan pastalar daha fiyatlı mesela nişan söz gibi iki katlı 30 kişilik kadar pastalar İstanbul’da 300₺dan başlıyor pasta malzemeleri vs. Çok pahalı gerçekten🤦🏼‍♀️ Sermayesiz başladım birde ben daha zor oluyor. Ama hayallerime kavuşmam için çabalamam gerek. Rabbim utandırmasın. Mesela hesabımda harf pasta vardı ya o 25 kişilik 120₺ idi 3 katlısını yapsam fiyat artıyor yada süslemede farklı bir şey isteseler oda etkiliyor.
Bizim burda uçuk fiyatlar :KK43:

Oyüzden soruyorum çok pahalı pasta malzemeleri ne zaman evde yapsam zararlı çıkıyorum bugün bir komsum kızının doğumgünü için yapmamı istedi dedim pastaneden al daha uygun 😂😂
Evet canım pastanede yapılan ile evde yapılan çok farklı tadı ☺️ Onlar fabrikasyon olduğu için daha uygun hazır krema kullanıyorlar vs. Seri üretim. Ama dediğim gibi fiyatlar değişiyor isteklere bağlı 80₺ da var 380 e de hele işin içine şeker hamuru ve gıda boyası girerse işin içinden çıkamayız.:KK70: fiyatlar katlanıyor genelde nişan söz gibi büyük organizasyonlarda istiyorlar onlardan öyle bir sipariş alsam eksiklerimi tamamlarım diye düşünüyorum. Nasip kısmet hayırlısı ☺️

Evet canım pastanede yapılan ile evde yapılan çok farklı tadı ☺ Onlar fabrikasyon olduğu için daha uygun hazır krema kullanıyorlar vs. Seri üretim. Ama dediğim gibi fiyatlar değişiyor isteklere bağlı 80₺ da var 380 e de hele işin içine şeker hamuru ve gıda boyası girerse işin içinden çıkamayız.:KK70: fiyatlar katlanıyor genelde nişan söz gibi büyük organizasyonlarda istiyorlar onlardan öyle bir sipariş alsam eksiklerimi tamamlarım diye düşünüyorum. Nasip kısmet hayırlısı ☺
Inşallah alırsın canım bol müşterilerin olsun ☺

X