Sen kaç yaşındasın canimHee iyiymiş
Boşver başın ağrımasın
Aynen canım:)Tabiki canım takılıyorum :)ailede ne gorurlerse o olacak bizde dikkat ediyoruz öyle şeylere.
Begenmemek için hakaret mi olmasi lazim yorumunuzu beğenmedim sırf noktalama işaretlerine dikkat etmedi diye bilmislik yapmanızı ve konuyu saptirmanizi beğenmedim her yazdığınızi Türkçe kurallarına uygun yaziyormus gibi elestirmenizi beğenmedim,anlamiyorsaniz yorum yapmayabilirsiniz bdv de açılan konuya yorum yapmak zorundaymis gibi yaptiginiz yorumu beğenmedim mesela. ..Peki o mesajımda sizi rahatsız eden ne?Hakaret yok bir şey yok sizlik hiç bir şey yok
Hadi yükle ve bana haber ver:)Pastamı yaptım
Nazlaniyor yarin yukleyecekmisHadi yükle ve bana haber ver:)
İyi o zaman yarın olsun belki donması lazımdır:)Nazlaniyor yarin yukleyecekmis
Evet Olabilirİyi o zaman yarın olsun belki donması lazımdır:)
Valla bende anlamadım ego böyle bişey heralde beğenmedim butonunu görünce yorumunda hanımefendi peşime takılıp buralara zahmet etmişAlıntıya gidince dedim ne oluyoruz bunlar buraya ne zaman yazılmışMeğer bdv deymiş:)
Uzatma canım boşver sonra başın yanmasın:)Valla bende anlamadım ego böyle bişey heralde beğenmedim butonunu görünce yorumunda hanımefendi peşime takılıp buralara zahmet etmiş
Trafik magandasi gibi sen beni nasıl sollarsin dedi sanırım
Benim 2 ay yapmam lazım senin fazla olursa ödemdir 1 haftada toparlarsın:)Benim 1 hafta sıkı diyete girmem lazım 3 dlm pasta yedim ki yaparken yediğim çikolata krema vs dışı nda
Bizimde 1 çok canım:)Benim de 07/07 Doğum günüm nikah günü 17 Temmuz düğün günü 17 Ağustos ayrıca tanışma yıl dönümü kapı numaram 7çoğu özel günlerimiz 7 ile kesişti nasıl denk geldiyse artık
Hadi yükle ve bana haber ver:)
Bizimki çorba gibi karışık hep farklı farklıBizimde 1 çok canım:)
Evet 1 haftada toparlarım sanırım 2 gündür böyle yüklendimBenim 2 ay yapmam lazım senin fazla olursa ödemdir 1 haftada toparlarsın:)