Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Oyüzden soruyorum çok pahalı pasta malzemeleri ne zaman evde yapsam zararlı çıkıyorum bugün bir komsum kızının doğumgünü için yapmamı istedi dedim pastaneden al daha uygun

Evet canım şimdilik Silivri’ye yapıyorum ama farklı ilçelerden de isteyen olursa teslim almaya gelmeleri lazım kargo vs oluyor mu bilmiyorum henüz ama güvenmem kargolara yaa hassas zatn pasta
Rabbim bol kazanç versin, yağmur gibi sipariş yağsın inşAllah

Bizim burda uçuk fiyatlar

Oyüzden soruyorum çok pahalı pasta malzemeleri ne zaman evde yapsam zararlı çıkıyorum bugün bir komsum kızının doğumgünü için yapmamı istedi dedim pastaneden al daha uygun
Evet canım pastanede yapılan ile evde yapılan çok farklı tadı Onlar fabrikasyon olduğu için daha uygun hazır krema kullanıyorlar vs. Seri üretim. Ama dediğim gibi fiyatlar değişiyor isteklere bağlı 80₺ da var 380 e de hele işin içine şeker hamuru ve gıda boyası girerse işin içinden çıkamayız. fiyatlar katlanıyor genelde nişan söz gibi büyük organizasyonlarda istiyorlar onlardan öyle bir sipariş alsam eksiklerimi tamamlarım diye düşünüyorum. Nasip kısmet hayırlısı

Inşallah alırsın canım bol müşterilerin olsun ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…