- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Bu isi yapiyosan gercekten boyle makineye ihtiyacin olmali canimmutfak şefi diyorlar abla el mikseri çabuk ısınıyor zor oluyor kolum ağrıyor artık
heh bundan işte yaa çok ihtiyacım var el mikseri çok yoruyor vede ısınıyor elimde patlatacak yakındabakayım büyük marketlerin internet sitelerine birde yurtdışında daha uygundur dediler
Kesinlikle canım ilk işim bundan almak olacak.Bu isi yapiyosan gercekten boyle makineye ihtiyacin olmali canim
Benim kızlarda korkuyordu alıştılar simdiBenim oğlan korkuyo Mikser sesinden komşu da balkonda cirpiyorum
Sorma ya supurgeden de korkuyo onun için en sessizini aldık babanesi mutfağın kapısına küçük supurgesini koyuyor girmesin diyeİsin zormus
Aynı fikirdeyom ortak her yapan bir pişmanlik yasayacakBu sıcakta pasta yapmak kimin fikriydiSüslerimin boynu büküldü
Bitirdim ben oldugu kadarAynı fikirdeyom ortak her yapan bir pişmanlik yasayacak
Bende çok zorlandim canoBitirdim ben oldugu kadardur sana foto atayim
Bitirdim ben oldugu kadardur sana foto atayim
Hemen atın merak ediyosssBende çok zorlandim cano
Tamam at
Yükledim canım ama daha onaylanmadı herhaldeHemen atın merak ediyosss. Valla Allah yardım etsin bizlere
Tamam kuzum hemen onaylanır umarımYükledim canım ama daha onaylanmadı herhalde
Bende onay bekliyorumYükledim canım ama daha onaylanmadı herhalde
Vaaay tatil timeKendimi kantinci gibi hissediyorum içecek ve bisküvi istemeye geliyorlar yanımaEki Görüntüle 2295229
Ben o kadar dedim pasta olmasın diye, dinlemediler beniBu sıcakta pasta yapmak kimin fikriydiSüslerimin boynu büküldü
Ilk pasta diyen sen olmasaydın az daha inandırıcı olacaktıBen o kadar dedim pasta olmasın diye, dinlemediler beni
Kiiimmm ben mi yok daha neler, benim ne işim olur pastaylaIlk pasta diyen sen olmasaydın az daha inandırıcı olacaktı
Tabi tabi kesin öyleKiiimmm ben mi yok daha neler, benim ne işim olur pastayla