• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Vaaay tatil time 😍😍 deniz şahane😍
deniz şahane hizmet şahane :D
günü birlikci dinlenmez eziyet çeker :D

İnşallah sana da nası p olur ama böylesi değil

Şöyle herşey ayağına hazır gelir falan :KK68:

Sevgili @Kajmery34 ye katılıyorum. Okuyamadım mesajınızı cümleler o kadar düşük ki noktalamalar karışmış odaklanamadım.Konunuzu tekrar okuyun anlayacaksınız
Yani bu msjini beğenmedim diye peşimde mi gezdin komiksiniz valla sanki arapça konuşuyoruz da anlamiyosunuz
Çiklata =çikolata :KK59:

Son düzenleme:
Yani bu msjini beğenmedim diye peşimde mi gezdin komiksiniz valla sanki arapça konuşuyoruz da anlamiyosunuz
Peki o mesajımda sizi rahatsız eden ne? 😅 Hakaret yok bir şey yok sizlik hiç bir şey yok 😂

Alıntıya gidince dedim ne oluyoruz bunlar buraya ne zaman yazılmış:70:Meğer bdv deymiş:)

Ben istemedim :KK45:
Hep deynepnaz attı ortaya 😂
Benimde aklımda pasta vardı:)Çünkü pastanın meyveler açısından tam zamanı olabilir dedim ama erime kısmı aklıma gelmedi:)

Soylenmeme bakma, annem bol bol dua ediyor :KK48:
Nevros tarih resmi çekmeyi unutmuşum şimdi çektim eklesem mi? Gerçi hanımlar aç pastanın yarısını yemiş diyecekler ama :olamaz:

Soylenmeme bakma, annem bol bol dua ediyor :KK48:
Nevros tarih resmi çekmeyi unutmuşum şimdi çektim eklesem mi? Gerçi hanımlar aç pastanın yarısını yemiş diyecekler ama :olamaz:
Bana özelden gönder canım:)

Benimde aklımda pasta vardı:)Çünkü pastanın meyveler açısından tam zamanı olabilir dedim ama erime kısmı aklıma gelmedi:)
Doğru canım ☺️Yaptık artık biz yapacaklar düşünsün şimdi😂😂

Back