Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lunya kimki onun tarifini görme zatenBana bildirim neden gelmedi, tesadüfen gördüm kükrimi , hala kendime gelemedim
Sen de mi yaptınLunya kimki onun tarifini görme zaten
deniz şahane hizmet şahaneVaaay tatil time deniz şahane
günü birlikci dinlenmez eziyet çekerTenceresiz kaldim anne kanka iyi dinlenmeler
Yani bu msjini beğenmedim diye peşimde mi gezdin komiksiniz valla sanki arapça konuşuyoruz da anlamiyosunuzSevgili @Kajmery34 ye katılıyorum. Okuyamadım mesajınızı cümleler o kadar düşük ki noktalamalar karışmış odaklanamadım.Konunuzu tekrar okuyun anlayacaksınız
Bence artik kader arkadasi diyelimBirTutamMutluluk20 seni yerim bennnn bal gardaşım benim
Peki o mesajımda sizi rahatsız eden ne? Hakaret yok bir şey yok sizlik hiç bir şey yokYani bu msjini beğenmedim diye peşimde mi gezdin komiksiniz valla sanki arapça konuşuyoruz da anlamiyosunuz
Çiklata =çikolata
Alıntıya gidince dedim ne oluyoruz bunlar buraya ne zaman yazılmışMeğer bdv deymiş:)Yani bu msjini beğenmedim diye peşimde mi gezdin komiksiniz valla sanki arapça konuşuyoruz da anlamiyosunuz
Çiklata =çikolata
Siz istediniz:)Bu sıcakta pasta yapmak kimin fikriydi Süslerimin boynu büküldü
Ben istemedimSiz istediniz:)
Benimde aklımda pasta vardı:)Çünkü pastanın meyveler açısından tam zamanı olabilir dedim ama erime kısmı aklıma gelmedi:)Ben istemedim
Hep deynepnaz attı ortaya
Soylenmeme bakma, annem bol bol dua ediyorSiz istediniz:)
Bana özelden gönder canım:)Soylenmeme bakma, annem bol bol dua ediyor
Nevros tarih resmi çekmeyi unutmuşum şimdi çektim eklesem mi? Gerçi hanımlar aç pastanın yarısını yemiş diyecekler ama
Doğru canım Yaptık artık biz yapacaklar düşünsün şimdiBenimde aklımda pasta vardı:)Çünkü pastanın meyveler açısından tam zamanı olabilir dedim ama erime kısmı aklıma gelmedi:)
Geçen kurabiyelerimi yaparken sıcaktan nasıl eridiğini gördümDoğru canım ☺Yaptık artık biz yapacaklar düşünsün şimdi