Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkisi bundan bi 10 sene once aldiydimGüzel makine
Oglanlar evde ondanMedovik, Napolyon mu yapıyorsun?
Ne uzun sürdü yapımın
Yooo hiç anlamamıştım
Bekliyorum merakla
Akılda kalır ,tipim havalı..Bu gece de hızlı takilmacalihadi kızlar
Yok be canım ben öyle iddialı biri değilim malesefSenin tarifin güzel olmuş galiba canım
Havan 1500
Çokta hayal kurmamak lazım
Tam pasta kategorisine yakisir hedaye olurdu dimi cano
Bende bundan istiyorum
Neyse tencere takimi da olurÇokta hayal kurmamak lazım
Ben senin makineden istiyorum kaç kuruş o kazanırsam bana ondan alsınlar ☺Neyse tencere takimi da olur
Senin mamalardaki hediyen gelmismiydiNeyse tencere takimi da olur
Digeri kadar olmasa da is goruyor en azindan kolum kopmuyor yumurta cirparkenBende bundan istiyorum
Benim oğlan korkuyo Mikser sesinden komşu da balkonda cirpiyorumDigeri kadar olmasa da is goruyor en azindan kolum kopmuyor yumurta cirparken
Sizin parayla 165 tl ye almistim simdi kac bilmiyorum amaBen senin makineden istiyorum kaç kuruş o kazanırsam bana ondan alsınlar ☺
Geldi tabe 2 kere foto attimbuharli pisiriciSenin mamalardaki hediyen gelmismiydi
İsin zormusBenim oğlan korkuyo Mikser sesinden komşu da balkonda cirpiyorum
mutfak şefi diyorlar abla el mikseri çabuk ısınıyor zor oluyor kolum ağrıyor artıkEki Görüntüle 2295135
Bu markanın en ucuzu bu çıktı
Diğer markayı bulamadı canım
Parçası çoğaldıkça fiyat artıyor
Oyle mi yapsam
Ben de bayiliyorum ya o makineyesunu tatliligina baksana
Eki Görüntüle 2295150
Yok kiz o kadar da degil
Sen basla kukriyle lunya yapti bile
heh bundan işte yaa çok ihtiyacım var el mikseri çok yoruyor vede ısınıyor elimde patlatacak yakında bakayım büyük marketlerin internet sitelerine birde yurtdışında daha uygundur dediler
Tam pasta kategorisine yakisir hedaye olurdu dimi cano
Senin mamalardaki hediyen gelmismiydi