Lunya kimkiBana bildirim neden gelmedi, tesadüfen gördüm kükrimi, hala kendime gelemedim
Sen de mi yaptınLunya kimkionun tarifini görme zaten
deniz şahane hizmet şahaneVaaay tatil timedeniz şahane
günü birlikci dinlenmez eziyet çeker
İnşallah sana da nası p olur ama böylesi değil
Yani bu msjini beğenmedim diye peşimde mi gezdin komiksiniz valla sanki arapça konuşuyoruz da anlamiyosunuzSevgili @Kajmery34 ye katılıyorum. Okuyamadım mesajınızı cümleler o kadar düşük ki noktalamalar karışmış odaklanamadım.Konunuzu tekrar okuyun anlayacaksınız
Bence artik kader arkadasi diyelim
Peki o mesajımda sizi rahatsız eden ne?Yani bu msjini beğenmedim diye peşimde mi gezdin komiksiniz valla sanki arapça konuşuyoruz da anlamiyosunuz
Çiklata =çikolata
Alıntıya gidince dedim ne oluyoruz bunlar buraya ne zaman yazılmışYani bu msjini beğenmedim diye peşimde mi gezdin komiksiniz valla sanki arapça konuşuyoruz da anlamiyosunuz
Çiklata =çikolata
Siz istediniz:)Bu sıcakta pasta yapmak kimin fikriydiSüslerimin boynu büküldü
Benimde aklımda pasta vardı:)Çünkü pastanın meyveler açısından tam zamanı olabilir dedim ama erime kısmı aklıma gelmedi:)Ben istemedim
Hep deynepnaz attı ortaya
Soylenmeme bakma, annem bol bol dua ediyorSiz istediniz:)
Bana özelden gönder canım:)Soylenmeme bakma, annem bol bol dua ediyor
Nevros tarih resmi çekmeyi unutmuşum şimdi çektim eklesem mi? Gerçi hanımlar aç pastanın yarısını yemiş diyecekler ama
Doğru canımBenimde aklımda pasta vardı:)Çünkü pastanın meyveler açısından tam zamanı olabilir dedim ama erime kısmı aklıma gelmedi:)
Geçen kurabiyelerimi yaparken sıcaktan nasıl eridiğini gördümDoğru canım ☺Yaptık artık biz yapacaklar düşünsün şimdi