İnşaalalh canım benim
Ama çok sıkıldımBugün son dedik belli olur dedik yine belli olmadı Bayramda burada mıyız tatile mi gideceğiz bilmiyoruz.Kızların okul tercihleri,kayıtları ne bileyim hayırlısı:)Çok gerginim akşamdan beri buraya bile gelip yazamadım:)
Alışır inşaallah:)Öyle valla sevinçten guluyorum bunlar mutluluk kahkaha lari
Çocuk demiştir,mıçmama neden seviniyor bunlar diyeİyi madem
Kİz bugün ilk cişini yapri lazimliga nasıl sevindirigiz ailecek bilemezsiniz
Amin. Aminn sagol canımG
gözünüz aydın canom darısı kakalara inşallah ☺
Evet canım oğluma hamile bile değildim 9 yaşında:)Oh mşallah 10 yıl dile kolay kızlar küçükken geldiniz o zaman
Allah razı olsun canımHayırlısı olsun
Allah gönlünüzdekini nasip etsin
Hiç sorma o da başladı oynamaya ben yaptım ben yaptım diyeÇocuk demiştir,mıçmama neden seviniyor bunlar diye
Şimdi siz taşınsanız bile çocuklar orayı hep özleyecek Nevoş.Doğduğun yer mi doyduğun yer mi diyorlar ya ,hiçbiri çocukluğun nerede geçmişse memleket olarak orayı hissediyorsun diye bir yazı okumuştum.Evet canım oğluma hamile bile değildim 9 yaşında:)
Kızlar 4.5 yaşındaydı:)
Bilmem bende yıllarca farklı yerlerde yaşadım:)9 yıldan fazla bir yerde yaşamamıştım burası ilk oldu:)Şimdi siz taşınsanız bile çocuklar orayı hep özleyecek Nevoş.Doğduğun yer mi doyduğun yer mi diyorlar ya ,hiçbiri çocukluğun nerede geçmişse memleket olarak orayı hissediyorsun diye bir yazı okumuştum.
SağolsunNevoş herşey nasip,olacağına varıyor herşey de.Keşke yasindi,dualardı ,senin niyetine okusaydık,hiç aklımıza gelmedi
Ne zamana kadar tayin durumları oluyor ben de fetih suresi okusam ,geç kaldım mı?
Vallahi günü yok canım 1 ay önce en geç bugün diyordum.Bu günde bitti:)Ne zamana kadar tayin durumları oluyor ben de fetih suresi okusam ,geç kaldım mı?
Yapıyoruz yahu arada, olmadı gofretde alıyoruz yesin diyeEn son ne zaman ,kaç gr yaptın?
Diyetteyim diye yapmıyorsundur kesin
Markasına göre değişiyor canımTürkiye’ye göre daha mı uygun ablacım ben uzun zamandır bakıyorum ama çok pahalı buradakiler bir sorayım dedim sana ❤
Kız benim eşimde benim bu kadar hevesle itinayla bişiler yaptığımı görünce söylemi sunsam etsem diyince ,bişey istesem bu kadar hevesle yapmazsın vallahi diyorUlan benim annem çok fena , sanki hiç tatlı yapmıyorum ha iyi ki yarışma varda tatlı yiyoruz, Allah onlardan razı olsun diyor
Dikkat et balımyaaaTost makinesine bastım parmağı resmen.Allah tan yanık kremi varmis sürdüm hemen aldı yanginini