- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.909
- 43
Yok canım eşim yürüyüşe çıkalım dedi 1 saat yürüyüp geldik:)Gündüz çıkamıyorum :)Hem kilo alıyorum hem depresyona giriyorum:)Nevreste abla uyudunmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım eşim yürüyüşe çıkalım dedi 1 saat yürüyüp geldik:)Gündüz çıkamıyorum :)Hem kilo alıyorum hem depresyona giriyorum:)Nevreste abla uyudunmu
Negüzel iyi yapmıssınız abla zaten gündüz dışarıya çıkılıp yürünecek gibi değil yani buralar sıcak orası nasıl bilmem deYok canım eşim yürüyüşe çıkalım dedi 1 saat yürüyüp geldik:)Gündüz çıkamıyorum :)Hem kilo alıyorum hem depresyona giriyorum:)
Burası yanıyor canım çok fena:)Evde nerede oturacağımı bilmiyorum:)En serin salon gidip orada oturuyorum:)Negüzel iyi yapmıssınız abla zaten gündüz dışarıya çıkılıp yürünecek gibi değil yani buralar sıcak orası nasıl bilmem de
Vallahi öyle klima alalım diyo eşim çocuk var herzaman acamayız diye istemiyodum valla bi düşünce sardı beni:)) . yapış yapış sıcak yaa :)Burası yanıyor canım çok fena:)Evde nerede oturacağımı bilmiyorum:)En serin salon gidip orada oturuyorum:)
Klima en iyisi aslında: )Vallahi öyle klima alalım diyo eşim çocuk var herzaman acamayız diye istemiyodum valla bi düşünce sardı beni:)) . yapış yapış sıcak yaa :)
Abla özele bir gelirmisin müsaitsen
Günaydın ❤Günaydın
Günaydın canım ❤ ❤Günaydın fındıkellalarım mm
Dün kaçıncı oldunuz kuzuGünaydın ❤
Günaydın canım ❤ ❤
Bir bildirim 19.57 de geldi calısıyordum değişiklik yapamadım dördüncü olduk canım o bildirimi yazsam ikinciydik ama olsun yine iyiydik :)))Dün kaçıncı oldunuz kuzu
Evet dün devetiye dağıtmak için çıktik butun günümüz yolda geçti araba ile butunlestik sıcakta gece anneme geldik birazdan da eve döneceğiz :)) sen nasılsın canımTenceresiz kaldim anne gelmedin hiç annende misin
Olsun gönüllerin 1. Sisiniz enazından benim bak hep soruyorum merak ediyorum niyeyseBir bildirim 19.57 de geldi calısıyordum değişiklik yapamadım dördüncü olduk canım o bildirimi yazsam ikinciydik ama olsun yine iyiydik :)))
Tesekkur ederiz canımOlsun gönüllerin 1. Sisiniz enazından benim bak hep soruyorum merak ediyorum niyeyse
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Dimi kııız valla onlardan cok bana dert oldu dursen biara basayım yinee orayı bir sallıyayım onları kalkın diyim kendinize gelin derdim oldunuz tasam oldunuz adamı hasta etmeyin diyimTesekkur ederiz canım
Bızım takımdakilerden daha cokk merak ediyon gercekten
Günaydın minikimGünaydın herkese
Tamam sen gel bir ara canım kendilerine gelsinlerDimi kııız valla onlardan cok bana dert oldu dursen biara basayım yinee orayı bir sallıyayım onları kalkın diyim kendinize gelin derdim oldunuz tasam oldunuz adamı hasta etmeyin diyim