Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Yok canım eşim yürüyüşe çıkalım dedi 1 saat yürüyüp geldik:)Gündüz çıkamıyorum :)Hem kilo alıyorum hem depresyona giriyorum:)
😍😍Negüzel iyi yapmıssınız abla zaten gündüz dışarıya çıkılıp yürünecek gibi değil yani buralar sıcak orası nasıl bilmem de:KK66:

Burası yanıyor canım çok fena:)Evde nerede oturacağımı bilmiyorum:)En serin salon gidip orada oturuyorum:)
Vallahi öyle klima alalım diyo eşim çocuk var herzaman acamayız diye istemiyodum valla bi düşünce sardı beni:)) . yapış yapış sıcak yaa :)
Abla özele bir gelirmisin müsaitsen :KK66:

Bir bildirim 19.57 de geldi calısıyordum değişiklik yapamadım dördüncü olduk canım o bildirimi yazsam ikinciydik ama olsun yine iyiydik :)))
Olsun gönüllerin 1. Sisiniz enazından benim bak hep soruyorum merak ediyorum niyeyse😘😂

Tesekkur ederiz canım 😍
Bızım takımdakilerden daha cokk merak ediyon gercekten 😂😂😂
Dimi kııız valla onlardan cok bana dert oldu:KK70: dursen biara basayım yinee orayı bir sallıyayım onları kalkın diyim kendinize gelin derdim oldunuz tasam oldunuz adamı hasta etmeyin diyim:KK70::KK70:

Dimi kııız valla onlardan cok bana dert oldu:KK70: dursen biara basayım yinee orayı bir sallıyayım onları kalkın diyim kendinize gelin derdim oldunuz tasam oldunuz adamı hasta etmeyin diyim:KK70::KK70:
Tamam sen gel bir ara canım kendilerine gelsinler 😂😂
Tüm takımlar yazınca ben takımda kacıncı oldugumuzu söylüyorum zaten canım bakalım bu hafta birinci olacagız herkes iddialı :))))

X