Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vallahi öyle klima alalım diyo eşim çocuk var herzaman acamayız diye istemiyodum valla bi düşünce sardı beni:)) . yapış yapış sıcak yaa :)
Abla özele bir gelirmisin müsaitsen
Vallahi öyle klima alalım diyo eşim çocuk var herzaman acamayız diye istemiyodum valla bi düşünce sardı beni:)) . yapış yapış sıcak yaa :)
Abla özele bir gelirmisin müsaitsen
Evet dün devetiye dağıtmak için çıktik butun günümüz yolda geçti araba ile butunlestik sıcakta gece anneme geldik birazdan da eve döneceğiz :)) sen nasılsın canım
Dimi kııız valla onlardan cok bana dert oldu dursen biara basayım yinee orayı bir sallıyayım onları kalkın diyim kendinize gelin derdim oldunuz tasam oldunuz adamı hasta etmeyin diyim
Dimi kııız valla onlardan cok bana dert oldu dursen biara basayım yinee orayı bir sallıyayım onları kalkın diyim kendinize gelin derdim oldunuz tasam oldunuz adamı hasta etmeyin diyim
Tamam sen gel bir ara canım kendilerine gelsinler
Tüm takımlar yazınca ben takımda kacıncı oldugumuzu söylüyorum zaten canım bakalım bu hafta birinci olacagız herkes iddialı :))))