Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Yok canım eşim yürüyüşe çıkalım dedi 1 saat yürüyüp geldik:)Gündüz çıkamıyorum :)Hem kilo alıyorum hem depresyona giriyorum:)
Negüzel iyi yapmıssınız abla zaten gündüz dışarıya çıkılıp yürünecek gibi değil yani buralar sıcak orası nasıl bilmem de

Burası yanıyor canım çok fena:)Evde nerede oturacağımı bilmiyorum:)En serin salon gidip orada oturuyorum:)
Vallahi öyle klima alalım diyo eşim çocuk var herzaman acamayız diye istemiyodum valla bi düşünce sardı beni:)) . yapış yapış sıcak yaa :)
Abla özele bir gelirmisin müsaitsen

Bir bildirim 19.57 de geldi calısıyordum değişiklik yapamadım dördüncü olduk canım o bildirimi yazsam ikinciydik ama olsun yine iyiydik :)))
Olsun gönüllerin 1. Sisiniz enazından benim bak hep soruyorum merak ediyorum niyeyse

Tesekkur ederiz canım
Bızım takımdakilerden daha cokk merak ediyon gercekten
Dimi kııız valla onlardan cok bana dert oldu dursen biara basayım yinee orayı bir sallıyayım onları kalkın diyim kendinize gelin derdim oldunuz tasam oldunuz adamı hasta etmeyin diyim

Dimi kııız valla onlardan cok bana dert oldu dursen biara basayım yinee orayı bir sallıyayım onları kalkın diyim kendinize gelin derdim oldunuz tasam oldunuz adamı hasta etmeyin diyim
Tamam sen gel bir ara canım kendilerine gelsinler
Tüm takımlar yazınca ben takımda kacıncı oldugumuzu söylüyorum zaten canım bakalım bu hafta birinci olacagız herkes iddialı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…