Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Nevoş sanki bu sefer tayin işiniz olacak gibi his var içimde. :KK45:
İnşaalalh canım benim:KK60:
Ama çok sıkıldım:KK43:Bugün son dedik belli olur dedik yine belli olmadı:KK43:Bayramda burada mıyız tatile mi gideceğiz bilmiyoruz.Kızların okul tercihleri,kayıtları ne bileyim hayırlısı:)Çok gerginim akşamdan beri buraya bile gelip yazamadım:)

İnşaalalh canım benim:KK60:
Ama çok sıkıldım:KK43:Bugün son dedik belli olur dedik yine belli olmadı:KK43:Bayramda burada mıyız tatile mi gideceğiz bilmiyoruz.Kızların okul tercihleri,kayıtları ne bileyim hayırlısı:)Çok gerginim akşamdan beri buraya bile gelip yazamadım:)
Durumda olmadı diye başlayan yazı paylaşmıştın ya ,bir an tayin için yazdın sandım :olamaz:
Aynen canım belirsizlik kötü.Hele senin gibi planlı çalışan titiz biri olunca.

Durumda olmadı diye başlayan yazı paylaşmıştın ya ,bir an tayin için yazdın sandım :olamaz:
Aynen canım belirsizlik kötü.Hele senin gibi planlı çalışan titiz biri olunca.
Bugün beni arayan çok oldu:KK70:
Aynen canım beni biliyorsun :KK43:Çıkması çıkmaması değil:)Belirsizlikten nefret ediyorum:)

Tayin daha belli olmadı canım çıkarsa bayramda buradayım çıkmazsa izne gideceğiz:)
Kurban bile kessek mi nerede kessek o bile muaallak:)Çok şahane günler yaşıyoruz:)
Zor böyle yaa Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bi an önce🤲🏻 Kaç senedir bekliyorsun biliyorum hep bi muallaktasın herşey güzel olur sizin için inş 🤲🏻

X