Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşaalalh canım benim
Ama çok sıkıldımBugün son dedik belli olur dedik yine belli olmadıBayramda burada mıyız tatile mi gideceğiz bilmiyoruz.Kızların okul tercihleri,kayıtları ne bileyim hayırlısı:)Çok gerginim akşamdan beri buraya bile gelip yazamadım:)
Tayin daha belli olmadı canım çıkarsa bayramda buradayım çıkmazsa izne gideceğiz:)
Kurban bile kessek mi nerede kessek o bile muaallak:)Çok şahane günler yaşıyoruz:)
İnşaalalh canım benim
Ama çok sıkıldımBugün son dedik belli olur dedik yine belli olmadıBayramda burada mıyız tatile mi gideceğiz bilmiyoruz.Kızların okul tercihleri,kayıtları ne bileyim hayırlısı:)Çok gerginim akşamdan beri buraya bile gelip yazamadım:)
Durumda olmadı diye başlayan yazı paylaşmıştın ya ,bir an tayin için yazdın sandım
Aynen canım belirsizlik kötü.Hele senin gibi planlı çalışan titiz biri olunca.
Durumda olmadı diye başlayan yazı paylaşmıştın ya ,bir an tayin için yazdın sandım
Aynen canım belirsizlik kötü.Hele senin gibi planlı çalışan titiz biri olunca.
Tayin daha belli olmadı canım çıkarsa bayramda buradayım çıkmazsa izne gideceğiz:)
Kurban bile kessek mi nerede kessek o bile muaallak:)Çok şahane günler yaşıyoruz:)