- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Sen içme canım ben senin yerinedeÖyle canım zaman geçiyor ama biz bayramda neredeyiz onu bile hala bilmiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen içme canım ben senin yerinedeÖyle canım zaman geçiyor ama biz bayramda neredeyiz onu bile hala bilmiyoruz
İnşaalalh canım benimNevoş sanki bu sefer tayin işiniz olacak gibi his var içimde.
Bulduk bir tarif katılacak:)Tarif arayanlar var onlarda bulursa 30 olacak:)Fasulye konuma tebrik için yazdı,gelmişken sorayım dedim,ateş almaya gelmişti herhalde ,geri gitmiş
Yok bende içerim sıkıntı yokSen içme canım ben senin yerinede
Maşaallah tatilin tadını çıkarsın:)İyi çok şükür baya oynadı parkta bu akşam yoruldu uyudu az önce.
Evet abla alıştı her akşam parka kışın ayvayı yedik vallaMaşaallah tatilin tadını çıkarsın:)
Tayin daha belli olmadı canım çıkarsa bayramda buradayım çıkmazsa izne gideceğiz:)Neden ki abla
Durumda olmadı diye başlayan yazı paylaşmıştın ya ,bir an tayin için yazdın sandımİnşaalalh canım benim
Ama çok sıkıldımBugün son dedik belli olur dedik yine belli olmadıBayramda burada mıyız tatile mi gideceğiz bilmiyoruz.Kızların okul tercihleri,kayıtları ne bileyim hayırlısı:)Çok gerginim akşamdan beri buraya bile gelip yazamadım:)
Yok devenin çorabıBulduk bir tarif katılacak:)Tarif arayanlar var onlarda bulursa 30 olacak:)
Aynen yandınızEvet abla alıştı her akşam parka kışın ayvayı yedik valla
İyi mademYok bende içerim sıkıntı yok
Bugün beni arayan çok olduDurumda olmadı diye başlayan yazı paylaşmıştın ya ,bir an tayin için yazdın sandım
Aynen canım belirsizlik kötü.Hele senin gibi planlı çalışan titiz biri olunca.
Zor böyle yaa Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bi an önce Kaç senedir bekliyorsun biliyorum hep bi muallaktasın herşey güzel olur sizin için inşTayin daha belli olmadı canım çıkarsa bayramda buradayım çıkmazsa izne gideceğiz:)
Kurban bile kessek mi nerede kessek o bile muaallak:)Çok şahane günler yaşıyoruz:)
Hadi gözünüz aydın:)Gülme bu çok mühim:)İyi madem
Kİz bugün ilk cişini yapri lazimliga nasıl sevindirigiz ailecek bilemezsiniz
Hangi parmağın?Parmağım ne kadar ise yariyormus bir şeyi yazamadım üç kerede
10 bitti canım burada zorunlu süremizi doldurduk:)Zor böyle yaa Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bi an önce Kaç senedir bekliyorsun biliyorum hep bi muallaktasın herşey güzel olur sizin için inş
gözünüz aydın canom darısı kakalara inşallahİyi madem
Kİz bugün ilk cişini yapri lazimliga nasıl sevindirigiz ailecek bilemezsiniz
Öyle valla sevinçten guluyorum bunlar mutluluk kahkaha lariHadi gözünüz aydın:)Gülme bu çok mühim:)
Oh mşallah 10 yıl dile kolay kızlar küçükken geldiniz o zaman10 bitti canım burada zorunlu süremizi doldurduk:)