Maşaallah canım Rabbim eksik etmesinHoşbuldum ablamkaçgündür misafirlerim var annemler 3 teyzem ,ananem dedem dün geldiler bugün gittiler ,ondan önce görümcemler KV falan misafirimdiler baya tempoluydum şükür iyim ablacım sen nasılsın bakım
Amin ablacım.sizin tayin olmadı demi yineMaşaallah canım Rabbim eksik etmesinİyiyim çok şükür canım
Yok canım olmadı bizi burada unuttularAmin ablacım.sizin tayin olmadı demi yine
Hakikaten yaaa garazi var bunların size KK ca toplanıp binelim tepelerine burdan duyuruYok canım olmadı bizi burada unuttular
Tamam size güveniyorumHakikaten yaaa garazi var bunların size KK ca toplanıp binelim tepelerine burdan duyuru
Nedense ben pek güvenmiyorum hadi hayırlsıTamam size güveniyorum
Öyle canım hayırlısı dedik bakalım ne olacak:)Nedense ben pek güvenmiyorum hadi hayırlsı, hangisi hayırlıysa o olsun inşallah ablacınmm
Teşekkür ederim canım bende alışmaya çalışıyorum garip geliyor
Bana verebilirsin yaneee hemen alışırım benTeşekkür ederim canım bende alışmaya çalışıyorum garip geliyor
Olmaz verememBana verebilirsin yaneee hemen alışırım ben,valla napsak mavi amblem istiyom bende pek fiyakalı görünüyor tabe editörü ağır bassada bize rengide yeter
Günaydın canımGünaydın güzel insanlar ❤
Merak ettim kuzumValla kuzum üst üste misafirlerim vardı bide netim az 2 günlüğüne gece bedava netim oldu girdim hemenbitek sen sormuşssun beni kurban olduğummmm
Eltinin mevlidimiGünaydın kızlar bugün büyük gün