Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGunaydiinnnn ❤
Günaydın canımGünaydın güzel insanlar
Katilsada 1. Olamıyor canımBirTutamMutluluk20 yeni kategoriye katılacak mısın?
kurtulduk mu? ohh çok şükürKatilsada 1. Olamıyor canım ☺
Evet canımkurtulduk mu? ohh çok şükür
Biraz zaman vereyim kendime bi dinleneyim sonraki kategorilerde gelirim yinecok ozletmem kendimiBirTutamMutluluk20 yeni kategoriye katılacak mısın?
şe yapma ya biz özleriz sorun değilBiraz zaman vereyim kendime bi dinleneyim sonraki kategorilerde gelirim yinecok ozletmem kendimi
Allah' ım şu dertten istiyorumMerhaba bu arada kizceleroyy anam 375 kisiyi nasil etiketlicem ben
İnşallah sende ben 420 kişiyi nasıl etiketleyecegim dersin derdin daha büyük olsunşe yapma ya biz özleriz sorun değil
Allah' ım şu dertten istiyorum
bundan daha güzel dert duası okumadımİnşallah sende ben 420 kişiyi nasıl etiketleyecegim dersin derdin daha büyük olsun
Ellerine saglik harika olmus canimiyi ki yarismaya bunu yapmamişsinNasıl olmuş kızlar pasta☺
Sağol canım Bunu yapacaktım ama zamanı uymuyordu canım olsunEllerine saglik harika olmus canimiyi ki yarismaya bunu yapmamişsin
Verecek sadakam varmis deseneSağol canım ❤ Bunu yapacaktım ama zamanı uymuyordu canım olsun
Ellerine sağlık canım Çok güzelNasıl olmuş kızlar pasta☺