Genelde her ay sürpriz oluyor :)Sadece bazı zamanlar önceden belli oluyor,meselâ Ramazan'da Ramazan sofraları. Kurban Bayramı sonrası et yemekleri gibi :)Bir sonraki kategorinin ne oldugu biliniyormu yoksa her ay suprizmi acaba :)
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canımÇok güzel
30 saat 6 dakika
Rica ederim canım:) Daha iyiyim hamdolsunÇok teşekkür ederim canımSen nasılsın ayağın nasıl oldu
Allah daha iyi etsin canımRica ederim canım:) Daha iyiyim hamdolsun
Hmm anladim bu sefer yapabilecegim biseyse bence katilacagim ins o yuzden sordum :) tesekkurlerGenelde her ay sürpriz oluyor :)Sadece bazı zamanlar önceden belli oluyor,meselâ Ramazan'da Ramazan sofraları. Kurban Bayramı sonrası et yemekleri gibi :)
1 eylül et yemekleri olacak canım, kıyma ve ciğer kabul olmuyor ama katılmak istersen bilgin olsun.Hmm anladim bu sefer yapabilecegim biseyse bence katilacagim ins o yuzden sordum :) tesekkurler
Et yemekleriBir sonraki kategorinin ne oldugu biliniyormu yoksa her ay suprizmi acaba :)
1 eylül et yemekleri olacak canım, kıyma ve ciğer kabul olmuyor ama katılmak istersen bilgin olsun.
Kocana söyle et alsınEt yemekleri
Nevreste benim adamın kör boğazı bugün er istedi son kusbasiyi kavurma ettim ne olacak şimdi
Şeytan diyor kesmek istediği kurbanı getirt kestir
Kırmızı et yemekleri canım:)Hmm anladim bu sefer yapabilecegim biseyse bence katilacagim ins o yuzden sordum :) tesekkurler
Et pahalı kesmek daha karli abla biz kolay kolay almayız kasaptan fakirlik işteKocana söyle et alsın
Nasılsın ablaKırmızı et yemekleri canım:)
Ne olacak şimdi katılamayacak mısın?Et pahalı kesmek daha karli abla biz kolay kolay almayız kasaptan fakirlik işte
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın abla
Sonuna kadar #direnminikNe olacak şimdi katılamayacak mısın?
İyi Şükür bende tarif alırım abla kalırsaİyiyim canım sen nasılsın
Ben anlamam bana söz verdin katılman lazımSonuna kadar #direnminik
İyi hadi bakalım hayırlısıİyi Şükür bende tarif alırım abla kalırsa
Bir ay içinde muhakkak keseriz zaten