Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Evet, ikiz gibi büyüyecekler. Saglıkla gelsin :)
Yavrum birinci olsun diye ne kadar istiyordu şimdi ikinci mi yolda 😍😍 rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah :emir_bebek::KK68:
tebrik ederim saglika kucaginz a alisinz inşallah
:rolleyes: Ooo CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle canım hayırlı olsun birinci için o kadar uğraşmıştınız ikinci sürprizle mi geldi ☺ Rabbim hayırlı evlat eylesin 🤲🏻 Allah hamilelikte de sonrasında da kolaylıklar versin inşallah 🤲🏻
Canlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.bana da gerçekten sürpriz oldu.amin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilirim.sadece melisam küçük olunca afalladım biraz.şuan benimsedim ama.inşallah herşey yolunda gider.

Nevoşum diğer konudaki mesajını okudum canımsın..hakkaten ikiz bebişleri nasıl büyüttün sen bana da anlat nolur.ilk bebekle aralarında ne kadar vardı? Uykular haram mıydı 😁😁

Canlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.bana da gerçekten sürpriz oldu.amin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilirim.sadece melisam küçük olunca afalladım biraz.şuan benimsedim ama.inşallah herşey yolunda gider.

Nevoşum diğer konudaki mesajını okudum canımsın..hakkaten ikiz bebişleri nasıl büyüttün sen bana da anlat nolur.ilk bebekle aralarında ne kadar vardı? Uykular haram mıydı 😁😁
İnşaallah canım her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın :KK200: :KK68: :KK68: :nazar:
Tabi ki çok kolay olmayacak ama büyüdükleri zaman çok rahat olacak:)
Diğer hamileliğin ve doğumun kolay olmamıştı ama hepsi aynı olmaz o konuyu çok kafana takma:)İlk hamilelğimde hastaneden çıkmamıştım 2.sinde evde oturmadım :)
İyi düşün her şey güzel olsun inşaallah:)İlk bebeğinin nasıl zor geldiğini neler hissettiğini hatırla:)Rabbim sana mucizeni gönderiyor:)
Prensesimiz abla olacakmış:nazar:

Yaa çok sevindim melisa içinde yeni bebek için de iyi oyun arkadaşı olurlar canları hiç sıkılmaz. ☺️ hayırlısı ile sağsalim kavuşun da ❤️🥰

İnşaallah canım her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın :KK200: :KK68: :KK68: :nazar:
Tabi ki çok kolay olmayacak ama büyüdükleri zaman çok rahat olacak:)
Diğer hamileliğin ve doğumun kolay olmamıştı ama hepsi aynı olmaz o konuyu çok kafana takma:)İlk hamilelğimde hastaneden çıkmamıştım 2.sinde evde oturmadım :)
İyi düşün her şey güzel olsun inşaallah:)İlk bebeğinin nasıl zor geldiğini neler hissettiğini hatırla:)Rabbim sana mucizeni gönderiyor:)
Prensesimiz abla olacakmış:nazar:
Evet nevoşum ya şükürler olsun bu günleri gösteren rabbime.kızım Allah’ın izniyle abla oluyor hala şoktayım.hayırlısıyla gelsin inşallah mercimeğim🥰
Bu minnoşu nasip ederse rabbim sezeryan olmayı düşünüyorum zaten.normal Doğum benim için travma oldu artık😢

Evet nevoşum ya şükürler olsun bu günleri gösteren rabbime.kızım Allah’ın izniyle abla oluyor hala şoktayım.hayırlısıyla gelsin inşallah mercimeğim🥰
Bu minnoşu nasip ederse rabbim sezeryan olmayı düşünüyorum zaten.normal Doğum benim için travma oldu artık😢
Hayırlısı canım bu sefer sezeryan olsun çok takma kafana:)

Evet buradayım canım:KK60:
Hoşbulduk sende hoşgeldin nasılsın :KK200: :KK200: :KK68:
Hoşbuldum ablam😘😍💕 kaçgündür misafirlerim var annemler 3 teyzem ,ananem dedem dün geldiler bugün gittiler ,ondan önce görümcemler KV falan misafirimdiler baya tempoluydum 😊 şükür iyim ablacım sen nasılsın bakım:KK66:

X