- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
İyiyim canım benim,çok şüküŕ bugünümeSen de iyisin inşallahÇok şükür canım yarın ablamlarlayiz hazırlık yapıyorum bende
Can hemşom nasılsın
Desene gitti en az 2bin tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım benim,çok şüküŕ bugünümeSen de iyisin inşallahÇok şükür canım yarın ablamlarlayiz hazırlık yapıyorum bende
Can hemşom nasılsın
Desene gitti en az 2bin tl
Çatır çatır pazrrlik ediyorlar utanmadan. Madem ayıp,utanıyor ve saklıyorlar,yapmasınlar. Ticarethane mantığıHaberler bas bas bağırıyor okullara para verilmiyor diye ama sistem hiç de milli eğitim bakanlığının dedigi gibi işlemiyor. Bende bunu anlamıyorum
Evet, ikiz gibi büyüyecekler. Saglıkla gelsin :)
CocoChanelmademoiselle canım hayırlı olsun
Yavrum birinci olsun diye ne kadar istiyordu şimdi ikinci mi yolda rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah
tebrik ederim saglika kucaginz a alisinz inşallah
Canlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.bana da gerçekten sürpriz oldu.amin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilirim.sadece melisam küçük olunca afalladım biraz.şuan benimsedim ama.inşallah herşey yolunda gider.Ooo CocoChanelmademoiselle canım hayırlı olsun birinci için o kadar uğraşmıştınız ikinci sürprizle mi geldi ☺ Rabbim hayırlı evlat eylesin Allah hamilelikte de sonrasında da kolaylıklar versin inşallah
İnşaallah canım her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsınCanlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.bana da gerçekten sürpriz oldu.amin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilirim.sadece melisam küçük olunca afalladım biraz.şuan benimsedim ama.inşallah herşey yolunda gider.
Nevoşum diğer konudaki mesajını okudum canımsın..hakkaten ikiz bebişleri nasıl büyüttün sen bana da anlat nolur.ilk bebekle aralarında ne kadar vardı? Uykular haram mıydı
Yaa çok sevindim melisa içinde yeni bebek için de iyi oyun arkadaşı olurlar canları hiç sıkılmaz. hayırlısı ile sağsalim kavuşun daCanlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.bana da gerçekten sürpriz oldu.amin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilirim.sadece melisam küçük olunca afalladım biraz.şuan benimsedim ama.inşallah herşey yolunda gider.
Nevoşum diğer konudaki mesajını okudum canımsın..hakkaten ikiz bebişleri nasıl büyüttün sen bana da anlat nolur.ilk bebekle aralarında ne kadar vardı? Uykular haram mıydı
Aminn Allah razı olsun biricik aslım canımın içi inşallahYaa çok sevindim melisa içinde yeni bebek için de iyi oyun arkadaşı olurlar canları hiç sıkılmaz. ☺ hayırlısı ile sağsalim kavuşun da ❤
Evet nevoşum ya şükürler olsun bu günleri gösteren rabbime.kızım Allah’ın izniyle abla oluyor hala şoktayım.hayırlısıyla gelsin inşallah mercimeğimİnşaallah canım her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın
Tabi ki çok kolay olmayacak ama büyüdükleri zaman çok rahat olacak:)
Diğer hamileliğin ve doğumun kolay olmamıştı ama hepsi aynı olmaz o konuyu çok kafana takma:)İlk hamilelğimde hastaneden çıkmamıştım 2.sinde evde oturmadım :)
İyi düşün her şey güzel olsun inşaallah:)İlk bebeğinin nasıl zor geldiğini neler hissettiğini hatırla:)Rabbim sana mucizeni gönderiyor:)
Prensesimiz abla olacakmış
Hayırlısı canım bu sefer sezeryan olsun çok takma kafana:)Evet nevoşum ya şükürler olsun bu günleri gösteren rabbime.kızım Allah’ın izniyle abla oluyor hala şoktayım.hayırlısıyla gelsin inşallah mercimeğim
Bu minnoşu nasip ederse rabbim sezeryan olmayı düşünüyorum zaten.normal Doğum benim için travma oldu artık
Sen benim ikinci annemsin canım nevoşum biliyorsun değil miHayırlısı canım bu sefer sezeryan olsun çok takma kafana:)
Canımsın Her zaman buradayımSen benim ikinci annemsin canım nevoşum biliyorsun değil mi
ALLAH bin kat razı oldun canım nevoşum,ne diyebilirim ki başka,iyi ki varsınız hepinizCanımsın Her zaman buradayım
Yasmin'im nasılsın
Biz sevmiyoruz ondan sormadıkValla kuzum üst üste misafirlerim vardı bide netim az 2 günlüğüne gece bedava netim oldu girdim hemen bitek sen sormuşssun beni kurban olduğummmm
Evet bunun başka açıklaması olamaz zatenBiz sevmiyoruz ondan sormadık
Bende diyorum blue peri gelip ablasına niye hoş geldin demiyorEvet bunun başka açıklaması olamaz zaten
Kaybolmamak üzere burdasın yaneee şimdi diyim nekadan unutulsamda hoşgeldin KK nın gülü goncası ablamBende diyorum blue peri gelip ablasına niye hoş geldin demiyor
Evet buradayım canımKaybolmamak üzere burdasın yaneee şimdi diyim nekadan unutulsamda hoşgeldin KK nın gülü goncası ablam
Hoşbuldum ablam kaçgündür misafirlerim var annemler 3 teyzem ,ananem dedem dün geldiler bugün gittiler ,ondan önce görümcemler KV falan misafirimdiler baya tempoluydum şükür iyim ablacım sen nasılsın bakımEvet buradayım canım
Hoşbulduk sende hoşgeldin nasılsın