- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.712
Bir rakip daha geliyorvalla pastaları gördüm 100 oyum olsa hepsine vercektimbu bide zahmetli herkesi yapamadığı bisey. ben artik diğerlerini tahmin edemiyorum.
rakipler çetin ablaama bende denerim şansımı neden olmasin :) işe dönüşte moral olur belki kazanirim bile
Boşver canım amaçları o zaten seni sinir etmek kaile alma lütfen:)Tın tın tınnnnnAbla bir yenge var eltimle kuş oldgunuzu biliyor şimdi beni sinir etmek için x mle kahve içiyoruz yazıp atmış şuan yengeyi silmek istiyorum resmen rehberden
Bende kapak bir söz paylaştım zamanında ikisi de birbirinin ardından konuşuyormuş bunu biliyorum bizzat da duydum yakinda bozusuurlar zaten eltim iyi gün dostudur benimBoşver canım amaçları o zaten seni sinir etmek kaile alma lütfen:)Tın tın tınnnnn
Ay hic sorma ya bnde istemiyom ama mecburluktan veriyorum alisdi iyceVerme kız o kadar bağımlı oluyorlar
Hadi iyi geceler bende ablamdayim yatmam lazım sabaha misafir gelecek kahvaltıya :))Hadi kaçtım
Bende iyiyim canm :)İyi canım senden naber ufaklık uyudu uyandı çizgi film izliyoruz
Sahalara doneyim o zaman insAynen çok çabuk bıraktın:)
EVET NENE OLACAM BU GIDIŞIEOlur böyle şeyler NeNem
Tamam, artık tüm cirkefligimi ortaya koyma zamanım geldi, hedefe kimi alayım ilk acaba. Bu kategori ikinci götürmemi hemen devre dışı bırakıyorum bekle
gurtmingotam bebikim onumuzdeki kategori icin mercimek corbasi en favori haberin olsun belki katilmak istersen
Kiz yemin ederim ben bakmadim ya Allah Allah uzerime kaldi konuBakmışlarmeraklılar
Ben bilmem meraklı melahatlar siziKiz yemin ederim ben bakmadim ya Allah Allah uzerime kaldi konu
Kizaaam zaten twitter neyim de kullanmiyorum benBen bilmem meraklı melahatlar sizi
GÜNAYDINGunaydin canlar
Gunaydin canlar
Günaydın:)GÜNAYDIN