Bana gel WC'ye kuzumGünaydın hiç uykumu alamadım usta sekiz buçukta geldi Zile basdi öyle uyandım
Tuvalete de giremedim Cat kapı gelince şuan çok fena durumdayım kızlar
Bende de var o eşimde de var biz bakmıyoruz dişlerimize sanırım ondan oluyor
O değilde ben dişçi ye çürük var heralde diye gittim tatlı yediğim zaman ağrı oluyordu bir tane çürük yokmuş demek vücudum yememem için bana oyun yapmış
Şaka şaka dış kemiklerimde çekilme varmış ne demek bilmiyorum çenemin içine doğru yol almışlar sanırım peridontoloji ye gitmeliymisim hiç duymamistim duyan varmı
GünaydınGünaydın hiç uykumu alamadım usta sekiz buçukta geldi Zile basdi öyle uyandım
Tuvalete de giremedim Cat kapı gelince şuan çok fena durumdayım kızlar
Olurr kahvaltıda isterim ama gelmişkenBana gel WC'ye kuzumGünaydın
Nasılsın canımGünaydın
Maşallah maşallahGunadyin kızlar
Ev ekemgi pisti
Kavurma pişiyor
Macir böreği yaptık
Sonra minik nasıl kilo almasin
İyiyim canım benim çok şükürNasılsın canım
Tabii ,kahvaltısız olur mu hiçOlurr kahvaltıda isterim ama gelmişken
Yan komsuma gidecektimde erken diye ses etmedim uyanmış çok şükür yazdı gel diye sagolsun
İyiyim çok şükür canımİyiyim canım benim çok şükür ☺ Sen nasılsın bitecek gibi mi banyo nasıl hangi işleri kaldı
Hmm bir haftalık iş daha var o zaman canım evim şahanede 3 günde yapıyorlar normal hayatta da öyle olsa keşke bütün düzen bozuluyor böyle oluncaİyiyim çok şükür canım
Sivasi yapılıyor duvarlarin yarın da fayans döşenir insallah artık .
Aynen canım her yer her yerdeHmm bir haftalık iş daha var o zaman canım evim şahanede 3 günde yapıyorlar normal hayatta da öyle olsa keşke bütün düzen bozuluyor böyle olunca
İdo ya bineyim geleyimTabii ,kahvaltısız olur mu hiçAtla gel
İdo,Budo hepsi olur,yeter ki gel :* :)İdo ya bineyim geleyim
Ya gittiniz mi Dr aBende de var o eşimde de var biz bakmıyoruz dişlerimize sanırım ondan oluyor
İyidir cnm senden nbrBayanlar naber
Iyidir canm misafr beklioruzİyidir cnm senden nbr