Elbet olacak:)O yüzden zatenhele bir birinciliği tadaydım havam olurdu annem bile dalga geçiyor yine mi ikincisin diye heh ikincilikten de olduk
Sükür ugrasıp duruyorum iste buralarada ugrayamiyorum hicİyiyim canım sağol sen nasılsın:)
Allah kolaylık versin canım havalar serinlesin hepimiz yine buralarda oluruz:)Sükür ugrasıp duruyorum iste buralarada ugrayamiyorum hic
Tamamdır abla sağol da sanki patates Buzlukta çıkınca bir garip oluyorİç harcını istediğin gibi hazırla canım:)
Ben bu şekilde sarıyorum ve pişiriyorum.Tabi zamanın varsa pişirmedende koyabilirsin.Benimkiler sabah 6.5-7 gibi çıkıyor zaman olmuyor:)
Mutlaka soğuyacak soğumadan konmaz.Sonra tek seferlik dolap poşetlerine koyup buzluğa atıyorum.Ayda 2 veya 3 defa yapıyorum yetiyor:)
Hazır yufka ile börek nasıl yapılır?
Kurabiye,kek,börek,poğaça yaparız onlarada katılabilirsin yada pilav,çorba kategorisine:)
Ben patatesli el açması börek yapıyorum genelde onda bir şey olmuyor:Kendi halinde ısınınca sorun olmuyor:)Tamamdır abla sağol da sanki patates Buzlukta çıkınca bir garip oluyor
Hayırlısı canım denemeden bilemiyoruz:)oooo onlarda çok iddialı hatunlar vardir
bakalım abla ya valla cok istiyorum ben de. bakalım inşallah denk gelir :)
ben ne zaman neye heveslenirsem elimde kalır o yüzden çok heves yapmıyorum
onu hiç düşünmüyorum abla bura ile rahatlıyorum ben analtiyorum gitsin zaten bir çok ailede yaşanıyor buDökme içini bu kadar buralara
Biri görür falan aman aman
Orası öyle:)onu hiç düşünmüyorum abla bura ile rahatlıyorum ben analtiyorum gitsin zaten bir çok ailede yaşanıyor bu
Yapıcam artık abla yetişemiyorum gergin beslenmeyeBen patatesli el açması börek yapıyorum genelde onda bir şey olmuyor:Kendi halinde ısınınca sorun olmuyor:)
Aynen canım mecburen:)Yoksa olmuyor:)Yapıcam artık abla yetişemiyorum gergin beslenmeye
Hayırlısı canım denemeden bilemiyoruz:)
Bn yine zor gelrim tüm gün tel kızımda video izliyip duruyoo telimi kirdi yeni tel aldık simdi sıra bundaaAllah kolaylık versin canım havalar serinlesin hepimiz yine buralarda oluruz:)
Abla bir yenge var eltimle kuş oldgunuzu biliyor şimdi beni sinir etmek için x mle kahve içiyoruz yazıp atmış şuan yengeyi silmek istiyorum resmen rehberdenOrası öyle:)
Çok şükür ben eltimle iyi anlaşıyorum:)Uzakta olduğum için olabilir:)
Orası öyle hanımlarımız çok iddialı:)Ama bizde katılarak birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz öyle uzaktan bakınca olmuyor:)valla pastaları gördüm 100 oyum olsa hepsine vercektimbu bide zahmetli herkesi yapamadığı bisey. ben artik diğerlerini tahmin edemiyorum.
rakipler çetin ablaama bende denerim şansımı neden olmasin :) işe dönüşte moral olur belki kazanirim bile
Tabi canım neden olmasın katıl eğlenceli oluyorvalla pastaları gördüm 100 oyum olsa hepsine vercektimbu bide zahmetli herkesi yapamadığı bisey. ben artik diğerlerini tahmin edemiyorum.
rakipler çetin ablaama bende denerim şansımı neden olmasin :) işe dönüşte moral olur belki kazanirim bile
Ona başka uğraşlar bulursun:)Bn yine zor gelrim tüm gün tel kızımda video izliyip duruyoo telimi kirdi yeni tel aldık simdi sıra bundaa
Verme kız o kadar bağımlı oluyorlarBn yine zor gelrim tüm gün tel kızımda video izliyip duruyoo telimi kirdi yeni tel aldık simdi sıra bundaa