Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
İç harcını istediğin gibi hazırla canım:)
Ben bu şekilde sarıyorum ve pişiriyorum.Tabi zamanın varsa pişirmedende koyabilirsin.Benimkiler sabah 6.5-7 gibi çıkıyor zaman olmuyor:)
Mutlaka soğuyacak soğumadan konmaz.Sonra tek seferlik dolap poşetlerine koyup buzluğa atıyorum.Ayda 2 veya 3 defa yapıyorum yetiyor:)
Hazır yufka ile börek nasıl yapılır?
Tamamdır abla sağol da sanki patates Buzlukta çıkınca bir garip oluyor

Kurabiye,kek,börek,poğaça yaparız onlarada katılabilirsin yada pilav,çorba kategorisine:)

oooo onlarda çok iddialı hatunlar vardir 😍
bakalım abla ya valla cok istiyorum ben de. bakalım inşallah denk gelir :)
ben ne zaman neye heveslenirsem elimde kalır o yüzden çok heves yapmıyorum 🙄🙄

Hayırlısı canım denemeden bilemiyoruz:)

valla pastaları gördüm 100 oyum olsa hepsine vercektim 😋 bu bide zahmetli herkesi yapamadığı bisey. ben artik diğerlerini tahmin edemiyorum.

rakipler çetin abla :KK70: ama bende denerim şansımı neden olmasin :) işe dönüşte moral olur belki kazanirim bile 💪

valla pastaları gördüm 100 oyum olsa hepsine vercektim 😋 bu bide zahmetli herkesi yapamadığı bisey. ben artik diğerlerini tahmin edemiyorum.

rakipler çetin abla :KK70: ama bende denerim şansımı neden olmasin :) işe dönüşte moral olur belki kazanirim bile 💪
Orası öyle hanımlarımız çok iddialı:)Ama bizde katılarak birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz öyle uzaktan bakınca olmuyor:)

Tabi canım neden olmasın katıl eğlenceli oluyor

X