O zaman dikkat edeceksinAldım aldım kolestrollerim bile yüksek cikmis geçen hafta kan verdim ya
Yok valla ben bakmadimSizde baktınız
Ama bu aylardır böyle biraz takip et
Bizim liste var hazır gıda yasak,kokulu gıdalar yasak(sucuk falan):)Kantinden abur cubur yasak:)Fındık ,fıstık,kuru meyve koyuyoruz:)Liste ortak olduğu için birbirilerine pek bakmıyorlar.Biz de liste yok büyük sıkıntı maalesef birbirilerinden yiyecek görüyorlar bazı veliler okula götürüyor yemeği biz gidemeyince çocuk istiyor filanböreği nasıl koyuyorsun abla patatesli oluyor mu
Saol canımDuymadim canım geçmiş olsun
Hepimiz öyle öyle öğrendik canım ya:)
Tamam uygun olursa bekleriz:)Sohbete gel biz seni kandırırız
Bunu da unutursunBen benden baya gecmisim
Ne yedigimi hatirlamiyorm
Pofss yazin duvaranot olarak asin en son oy kullancam gari
B12 alicam bunu unutmamak icinBunu da unutursun
Kurabiye,kek,börek,poğaça yaparız onlarada katılabilirsin yada pilav,çorba kategorisine:)abla ben ne zaman hazırım biliyo musun
ekimde oglan krese baslayacak. önce iki saat sonra yavaş yavaş tam güne gececek.
o zaman da bı balık kategorisi açılır ben de bugün yaptığım tarifle girerim diye plan yapiyodum
ama bu et tarifine de girerim alinmamis olursa:)
İlaç işe yaramıyormuş iğne al etkili olsun:)B12 alicam bunu unutmamak icin
Aynen canım benim bir düzen de yemem lazım yapabilirsemO zaman dikkat edeceksin
Tostlara son veriyoruz:)Aynen canım benim bir düzen de yemem lazım yapabilirsem
Tarif verir misin abla toplantıya gidebilirsen ben de talep edicim liste olayını böyle olmuyor ya kantin desen saçma sapan şeyler satılıyorBizim liste var hazır gıda yasak,kokulu gıdalar yasak(sucuk falan):)Kantinden abur cubur yasak:)Fındık ,fıstık,kuru meyve koyuyoruz:)Liste ortak olduğu için birbirilerine pek bakmıyorlar.
Pişiriyorum soğutup koyuyorum canım:)Oluyor patateslide yapıyorum.
Sabahları yerim artıkTostlara son veriyoruz:)
Vereyim canım ama ben her türlü börek ve poğaçayı koyuyorum hiç bir şey olmuyor:)Tarif verir misin abla toplantıya gidebilirsen ben de talep edicim liste olayını böyle olmuyor ya kantin desen saçma sapan şeyler satılıyor
O yeter sana:)Sabahları yerim artık
Beni arada ozelden durtmuyorsun kiİlaç işe yaramıyormuş iğne al etkili olsun:)
Sen yarışmaya katıl ben seni istemediğin kadar dürterimBeni arada ozelden durtmuyorsun ki
Alarm gbi hatirlatma gbi saaapsan bunlar basima gelemeyecek