Benimkiler büyüdü kendileri çıkıyor:)Ondan galiba:)Ben çocuğu çıkarıyorum akşam üstü mahvediyo zaten beni ☺
Genelde en az oy alan kişi arasından seçiliyor daha az olduğu için:)Kazanan yemeğe oy verene mi tanınıyor şans?
He iyi bari boşver hallolmus ya bağını sormaBugun halloldu
Ama hic forum falan vermedilerbende anlamadm acaba torpil mi geçtiler
What is thisSen kaydı hayırdır:)
Sen tabi kiEski tostculardan kim kaldibir ben
Ben gece çok dadandim mutfağa bu ara bide abur cubur pasta masta OhhGece yemek yersem 100 kilo olurum.Akşam yemeğini 5'te yedim:)
Sormuyorm valla uzermden buyuk bir yuk kalkti yemn olsunHe iyi bari boşver hallolmus ya bağını sorma
Pro üyelik diyoruz .3 kişi diyoruz kim alacak diyoruz@d e f n e
What is this
Siz var ne diyor anlamiyor beeen
Aman yeme zaten zorla yeriyoruz:)Ben gece çok dadandim mutfağa bu ara bide abur cubur pasta masta Ohh
Darısı başımaBenimkiler büyüdü kendileri çıkıyor:)Ondan galiba:)
Birde benim tostuma laf ediyorBen gece çok dadandim mutfağa bu ara bide abur cubur pasta masta Ohh
Bende i sans olmadigi icin umutlanamiyorm ablaPro üyelik diyoruz .3 kişi diyoruz kim alacak diyoruz
Pasta dan sonra diş ağrım çok oldu zatenAman yeme zaten zorla yeriyoruz:)
Neyse iş bitince eski performansına dönersinBirde benim tostuma laf ediyor
Kaç gündür tek öğün yiyorum haberin var mı yar yar
Sonuncuya verilen oylar:)Bende i sans olmadigi icin umutlanamiyorm abla
Kural ney
Pastada kalabalık olunca ben çok yemedim:)Pasta dan sonra diş ağrım çok oldu zaten
Hadi hayırlı uğurlu olsun Allah zihin açıklığı versin ikinizedeSormuyorm valla uzermden buyuk bir yuk kalkti yemn olsun
Ne diyin gı bende seni anlamadım hoş nevreste ablayıda anlamadım son mesajını ama kovalar beni diye ses etmedim@d e f n e
What is this
Siz var ne diyor anlamiyor beeen
OHAL şu an ev ondan acitasyon yapmaBirde benim tostuma laf ediyor
Kaç gündür tek öğün yiyorum haberin var mı yar yar
Amin inşaallah:)Darısı başıma