Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
:KK66:
O değilde ben dişçi ye çürük var heralde diye gittim tatlı yediğim zaman ağrı oluyordu bir tane çürük yokmuş demek vücudum yememem için bana oyun yapmış 😂😂

Şaka şaka dış kemiklerimde çekilme varmış ne demek bilmiyorum çenemin içine doğru yol almışlar sanırım peridontoloji ye gitmeliymisim hiç duymamistim duyan varmı 😮

O değilde ben dişçi ye çürük var heralde diye gittim tatlı yediğim zaman ağrı oluyordu bir tane çürük yokmuş demek vücudum yememem için bana oyun yapmış 😂😂

Şaka şaka dış kemiklerimde çekilme varmış ne demek bilmiyorum çenemin içine doğru yol almışlar sanırım peridontoloji ye gitmeliymisim hiç duymamistim duyan varmı 😮
Hiç duymadım canım geçmiş olsun:KK43:

Duymadim canım geçmiş olsun

Canım öğretmenimiz liste veriyor benimki sabahçı ama kızlarada koyuyorum.
Buzluğa poğaça ,börek pişirip koyuyorum.Tek seferlik poşetliyorum.
Markette minik ekmekler var sandviç şeklinde onlardan buzluğa atıyorum arasına peynir,marul falan koyuyorum.
Bir gün tost günü bazen ben yapıyorum bazen okuldan alıyor.
Bir günde kahvaltı koyuyoruz.Bir günde serbest ne istersek:)
Biz de liste yok büyük sıkıntı maalesef birbirilerinden yiyecek görüyorlar bazı veliler okula götürüyor yemeği biz gidemeyince çocuk istiyor filan 🙁 böreği nasıl koyuyorsun abla patatesli oluyor mu

X