- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Allahim ya rabbim ben birinci olana verdm oyuSonuncuya verilen oylar:)
Oy degisikligi yapmak istiyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim ya rabbim ben birinci olana verdm oyuSonuncuya verilen oylar:)
Yok canım niye kovalayalım:)Ne diyin gı bende seni anlamadım hoş nevreste ablayıda anlamadım son mesajını ama kovalar beni diye ses etmedim
Acısını çıkartacağım insallah su mevlidi de anlatsam daha varya yiyip.icip yatacam sadeceNeyse iş bitince eski performansına dönersin
Sabir versn sabir kizHadi hayırlı uğurlu olsun Allah zihin açıklığı versin ikinizede
Aminn Yarabbbim aminnSabir versn sabir kiz
İş işten geçtiAllahim ya rabbim ben birinci olana verdm oyu
Oy degisikligi yapmak istiyorm
Ne de olsa kilo almıyorsun:)Acısını çıkartacağım insallah su mevlidi de anlatsam daha varya yiyip.icip yatacam sadece
Bir uyenin esi ayipli videolar neyim paylasiyomus twitter dainanmayanlar olunca adresini yazdi onu diyoruz:)Neye baktınız ben fransız kaldım:)
2 oya çıkardık sen katıl 3 yapacağım
Kırmızı et yemekleri canım
Sizde baktınızBir uyenin esi ayipli videolar neyim paylasiyomus twitter dainanmayanlar olunca adresini yazdi onu diyoruz:)
Hepimiz öyle öyle öğrendik canım ya:)ablaaaa en anlamadığım sey beee zehirlenmeyek bütün kk
hatta en yumuşak pişen etten alıp tahta gibi yapmayi başardım
ama kafamdaki tarif alınmış olmazsa ben de denerim :)
Cok amin cokAminn Yarabbbim aminn
Hiç duymadım canım geçmiş olsun
O değilde ben dişçi ye çürük var heralde diye gittim tatlı yediğim zaman ağrı oluyordu bir tane çürük yokmuş demek vücudum yememem için bana oyun yapmış
Şaka şaka dış kemiklerimde çekilme varmış ne demek bilmiyorum çenemin içine doğru yol almışlar sanırım peridontoloji ye gitmeliymisim hiç duymamistim duyan varmı
Sizde hep bi biyle yapiyonuz yaaa oldu miİş işten geçti
Duymadim canım geçmiş olsun
O değilde ben dişçi ye çürük var heralde diye gittim tatlı yediğim zaman ağrı oluyordu bir tane çürük yokmuş demek vücudum yememem için bana oyun yapmış
Şaka şaka dış kemiklerimde çekilme varmış ne demek bilmiyorum çenemin içine doğru yol almışlar sanırım peridontoloji ye gitmeliymisim hiç duymamistim duyan varmı
Ama bu aylardır böyle biraz takip etS
Sizde hep bi biyle yapiyonuz yaaa oldu mi
Bana bari torpil yapin hahahaha
Aldım aldım kolestrollerim bile yüksek cikmis geçen hafta kan verdim yaNe de olsa kilo almıyorsun:)
Biz de liste yok büyük sıkıntı maalesef birbirilerinden yiyecek görüyorlar bazı veliler okula götürüyor yemeği biz gidemeyince çocuk istiyor filan böreği nasıl koyuyorsun abla patatesli oluyor muCanım öğretmenimiz liste veriyor benimki sabahçı ama kızlarada koyuyorum.
Buzluğa poğaça ,börek pişirip koyuyorum.Tek seferlik poşetliyorum.
Markette minik ekmekler var sandviç şeklinde onlardan buzluğa atıyorum arasına peynir,marul falan koyuyorum.
Bir gün tost günü bazen ben yapıyorum bazen okuldan alıyor.
Bir günde kahvaltı koyuyoruz.Bir günde serbest ne istersek:)
Saol abla önemli biseymi değilmi ona göre hasta moduna giricem giremiyorum bişey hissetmiyorum dişlerimi sıkıyorum ondan galibaHiç duymadım canım geçmiş olsun