Kötü kalpleri kötü Allah kalplerinde bize besledikleri şey kadar versin ellerine..Benim ki direk beni arıyor, hayret bişeybende engelledim. Mesafe iyidir
Amin inşallahKötü kalpleri kötü Allah kalplerinde bize besledikleri şey kadar versin ellerine..
Amin kuzumKızlar zilhicce ayına girdik çok mübarek bir ay Rabbim bu güzel ayın hurmetine sizlerin ne sıkıntısı varsa gidersin ,ne hastalığı varsa şifalandirsin,ne hayır duası varsa tez zamanda yaşatsın duasını Rabbim .
Evleriniz bereketle dolsun huzurla tassin.
Çözülemeyen işleriniz cozulsun,evlat hasreti çekenlere hayirli sağlıklı evlatlar nasip olsun.
Evladi olanlar güzel günlerini görsün .
Rabbim bizlere rahmeti ile muamele etsin her iki cihanda saadet nasip etsin.
Amin ,amin,amin..
Hayırlı cumalar.
Inşallah annisInşallah yetistirirm malzemeyi.
Yaparsın sendeOoo geliyorum kuzu azönceki beni kesmedi zaten
Sağol Lokumum valla döktürcez kendi adıma bişey diyememde rakipler fenaaaa busefer ki kategoride hadi hayırlısı bakalım
Başka tutam mutluluğu etiketlemişim,düzelmedi deBiri B Birtutammutluluk a küstüğümü söylesin.Herkese şarkı hediye etmiş,bana etmemiş
Ben Ona edeyim bir şarkı
Deyno dun buraya gelenlere sarki armagan ettim ki ben sen yoktun
Amiiiiin amiiiin canım bnm ne güzel duadır bu böyleKızlar zilhicce ayına girdik çok mübarek bir ay Rabbim bu güzel ayın hurmetine sizlerin ne sıkıntısı varsa gidersin ,ne hastalığı varsa şifalandirsin,ne hayır duası varsa tez zamanda yaşatsın duasını Rabbim .
Evleriniz bereketle dolsun huzurla tassin.
Çözülemeyen işleriniz cozulsun,evlat hasreti çekenlere hayirli sağlıklı evlatlar nasip olsun.
Evladi olanlar güzel günlerini görsün .
Rabbim bizlere rahmeti ile muamele etsin her iki cihanda saadet nasip etsin.
Amin ,amin,amin..
Hayırlı cumalar.
Sen katılmıyor musun?Owwww kategori bombalettin
Evimde değilim ki tatlım :)Sen katılmıyor musun?
Kapardim da evde değilim tatildeyikKap bir bomba tarif sende
Kapardim da evde değilim tatildeyik