Canına yazık canım yaaaStresten varya boynumda bile sivilceler çıktı
Şuan benim de yaptığım birşey yokki ustalar da iş
Balım nasıl oldun nerdesinCanına yazık canım yaaa
İnşallah canım benimStres yapma balım bak çok güzel olcak onu düşün ,çok güzel kullancaksın öyle düşün
Tam ıyi olmuşken düştüm,başa sardık yineBalım nasıl oldun nerdesin
Elimde değil jennamCanına yazık canım yaaa
Rabbim bütün sıkıntılarından kurtarsın bir tanem.Tam ıyi olmuşken düştüm,başa sardık yineEvdeyim canım ,tek ıyi yönü o
Bi yerinde bişey varmı balımyaaTam ıyi olmuşken düştüm,başa sardık yineEvdeyim canım ,tek ıyi yönü o
Amin canımın içi cümlemizi inşallahRabbim bütün sıkıntılarından kurtarsın bir tanem.
Bakma yokmus gibi yapNereye donsem karmaşiklik ve toz,kir
Ağrım çok,rahat rahat geziyordum,şimdi yatıyorum hepBi yerinde bişey varmı balımyaa
Ya haber izleyemiyorum farkli kanallara bakiyorum haber konusunda bakarsamda netten ismi gorunce yazdim ne olmus diye oyle gordumBende fazla etkileniyorum o yüzden hiç haber izleyemiyorum
Sakin,her şeyin başı sağlıkElimde değil jennamçamaşırlar birikti bir yandan şimdi onları yıkamaya goturcem Allah tan KV nin evi yakın
Pislikler simdi bir haber daha gordum adamin biri adam demek ne kadar doğru Tabii o da tartışılır dogum yapan karisini hastane yataginda bicaklamis kizin kardesi kurtarmis kiziEvet kuzum bizim binada şok gecirdim duyunca ,Sorma kuzumya kızı yıktı gitti buraları anne diye zor zabzettiler. Allahım ne bu kadınların çektiği pisliklerin elinden. Çok etkilendim bende .
Hay Allah kuzumyaaaAğrım çok,rahat rahat geziyordum,şimdi yatıyorum hep
Allahımyaaaa bune böyle üst üste böyle haberler alıyoruz nereye gidiyoruz böylePislikler simdi bir haber daha gordum adamin biri adam demek ne kadar doğru Tabii o da tartışılır dogum yapan karisini hastane yataginda bicaklamis kizin kardesi kurtarmis kizi
Teşekkürler canımHerkese başarılar dilerim
Amin canım benimHay Allah kuzumyaaainşallah tez vakitte iyileşirsin fındığım çok dikkat et
Sorma yaaAllahımyaaaa bune böyle üst üste böyle haberler alıyoruz nereye gidiyoruz böyle