- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
Koca bir kap dolusu kurabiye vardı üzeri şekerli olan dan aşağıda çocuklar tirtiklarken hepsi yendi maşallah :))pasta da var mı?
İyi gezmeler nevoGünaydın
Kayınvalidemlerin bahçeye gidiyoruz.
Orada net pek çekmiyor.
Sesim çıkmazsa ondandır
Gece eve döneceğim görüşürüz.
Ellerine kollarına sağlık bereketli olsun inşallahHayırlı sabahlar bizde köydeyiz..
Yarına çıkacağımızın garantisi yokken kışa hazırlanıyoruz..
Bugün sosluk domates biber bakacağım köye satıcı gelirse birde çilek ..
Bende burdaki son sünnet yemeğine gidip anama gidiyorim Perşembe günü kuzenimin düğünü var o zaman da kadar ordayımGünaydın
Kayınvalidemlerin bahçeye gidiyoruz.
Orada net pek çekmiyor.
Sesim çıkmazsa ondandır
Gece eve döneceğim görüşürüz.
Offff offf evet kizina cok uzuldum garibim.sizin binada miydi pislik 2 oglunu almis kadinin basinada kizini birakmis 2 3 gundur Emine bulut da bu kizda aklimdan gitmiyor bu nasil bir kindir ofkedir fazla etkileniyorum icim eziliyorKuzum bizim binada da tuba erkol diye bir kadın çocuklarının gözü önünde 20 yerinden kocası tarafından bıçaklandı
Yok canım o ustanın işi bitti zaten sadece kırmaya gelmiş.
Bir surw gozlerini kapaaYok canım o ustanın işi bitti zaten sadece kırmaya gelmiş.
Bugün calismiyorlar.
Sinirlerim çok bozuk inan ki heryer heryerde dahada çok iş var nasıl.bitecek bilmiyorum
Nereye donsem karmaşiklik ve toz,kirBir surw gozlerini kapaa
Bende fazla etkileniyorum o yüzden hiç haber izleyemiyorumOffff offf evet kizina cok uzuldum garibim.sizin binada miydi pislik 2 oglunu almis kadinin basinada kizini birakmis 2 3 gundur Emine bulut da bu kizda aklimdan gitmiyor bu nasil bir kindir ofkedir fazla etkileniyorum icim eziliyor
Canim Allah kolayilik versinYok canım o ustanın işi bitti zaten sadece kırmaya gelmiş.
Bugün calismiyorlar.
Sinirlerim çok bozuk inan ki heryer heryerde dahada çok iş var nasıl.bitecek bilmiyorum
Amin canım sağolasınCanim Allah kolayilik versin
Allah razı olsun canımEllerine kollarına sağlık bereketli olsun inşallah
Evet kuzum bizim binada şok gecirdim duyunca ,Sorma kuzumya kızı yıktı gitti buraları anne diye zor zabzettilerOffff offf evet kizina cok uzuldum garibim.sizin binada miydi pislik 2 oglunu almis kadinin basinada kizini birakmis 2 3 gundur Emine bulut da bu kizda aklimdan gitmiyor bu nasil bir kindir ofkedir fazla etkileniyorum icim eziliyor
Allah kolaylık versin fındığımm olur gider azdaha sabır ah yakın olsam valla yardıma gelirdim.Yok canım o ustanın işi bitti zaten sadece kırmaya gelmiş.
Bugün calismiyorlar.
Stresten varya boynumda bile sivilceler çıktıAllah kolaylık versin fındığımm olur gider azdaha sabır ah yakın olsam valla yardıma gelirdim.
Stres yapma balım bak çok güzel olcak onu düşün ,çok güzel kullancaksın öyle düşünStresten varya boynumda bile sivilceler çıktı
Şuan benim de yaptığım birşey yokki ustalar da iş