Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Günaydın 💝
Kayınvalidemlerin bahçeye gidiyoruz.😊
Orada net pek çekmiyor.😱
Sesim çıkmazsa ondandır😂
Gece eve döneceğim görüşürüz.💕💖🌹😘
Bende burdaki son sünnet yemeğine gidip anama gidiyorim Perşembe günü kuzenimin düğünü var o zaman da kadar ordayım :KK49:

Kurtlarimi döküp gelirim :KK70:

Kuzum bizim binada da tuba erkol diye bir kadın çocuklarının gözü önünde 20 yerinden kocası tarafından bıçaklandı:KK43:
Offff offf evet kizina cok uzuldum garibim.sizin binada miydi pislik 2 oglunu almis kadinin basinada kizini birakmis 2 3 gundur Emine bulut da bu kizda aklimdan gitmiyor bu nasil bir kindir ofkedir fazla etkileniyorum icim eziliyor

Offff offf evet kizina cok uzuldum garibim.sizin binada miydi pislik 2 oglunu almis kadinin basinada kizini birakmis 2 3 gundur Emine bulut da bu kizda aklimdan gitmiyor bu nasil bir kindir ofkedir fazla etkileniyorum icim eziliyor
Bende fazla etkileniyorum o yüzden hiç haber izleyemiyorum😣

Evet kuzum bizim binada şok gecirdim duyunca ,Sorma kuzumya kızı yıktı gitti buraları anne diye zor zabzettiler:KK43: . Allahım ne bu kadınların çektiği pisliklerin elinden. Çok etkilendim bende .

Yok canım o ustanın işi bitti zaten sadece kırmaya gelmiş.
Bugün calismiyorlar.
Sinirlerim çok bozuk inan ki heryer heryerde dahada çok iş var nasıl.bitecek bilmiyorum😢
Allah kolaylık versin fındığımm olur gider azdaha sabır ah yakın olsam valla yardıma gelirdim.

X