Evet cnm guzel olur bende severim KV yaparKizilcik ezmesi yapiyormusz siz canim Ben BU gün yapdim ilk kes yapiyorum cok guzel cikdi.
Canim senin kv da bahtin getirmis bizde hepsi bendeEvet cnm guzel olur bende severim KV yapar
İlk evlendigimden beri iş bölümü yaparızCanim senin kv da bahtin getirmis bizde hepsi bende
Nevoş senin bdv de konu kilitleme yetkin var mı? Bir üye ifşa oldu ve sabahtan beri diger yöneticiler yokSağol canım İnşaallah
Kiz benimkde gecn evlendirsem evlenirİlk evlendigimden beri iş bölümü yaparız
Dört sene beraber oturdum o zaman da öyle idi o yemek yapıyorsa bulaşık bende o supuruyorsa silme bende öyle ben çalışcam o oturcak yok
Ama benimki genç yaşlı olsa yaptirmam herhalde.
Kurnaz çıkmış seninkiKiz benimkde gecn evlendirsem evlenironcelerde bizdede is paylaşım oyleydi zamanla bana kaldi
Merak ettimNiyeküneeee
Cok Sukur konu silinmisNevoş senin bdv de konu kilitleme yetkin var mı? Bir üye ifşa oldu ve sabahtan beri diger yöneticiler yok
Evet, bende şimdi baktım silinmiş.Cok Sukur konu silinmis
Yeni gördüm yolda çekmiyor. Kapandı mı haber vereyim?Nevoş senin bdv de konu kilitleme yetkin var mı? Bir üye ifşa oldu ve sabahtan beri diger yöneticiler yok
Kapandı çok şükür. Hatta konu silindi. Sana mesaj atacaktım ama rahatsız etmek istemedimYeni gördüm yolda çekmiyor. Kapandı mı haber vereyim?
Evet, bende şimdi baktım silinmiş.Ne denir bilemiyorum
Böyle durumlarda bana görür görmez yazın canımKapandı çok şükür. Hatta konu silindi. Sana mesaj atacaktım ama rahatsız etmek istemedim
Ne oldu kiKapandı çok şükür. Hatta konu silindi. Sana mesaj atacaktım ama rahatsız etmek istemedim
Tamam canım :)Böyle durumlarda bana görür görmez yazın canımEn azından haber veririm mağdur olmazlar
Ne rahatsızlığı aşkolsun
Sağol canım benimTamam canım :)
Bu arada sizede hayırlı yolculuklar
Bir üyenin tüm sosyal medya hesapları, ismi cismi, çocuklarının kendisi ve eşinin görüntüsüne varana kadar bulundu ve paylaşıldı. Olaylar arka arkaya gelişti. Neyseki az önce konu silindi.Ne oldu ki
Neden yapıldı ki bu , yapanlar ceza aldı mi acabaBir üyenin tüm sosyal medya hesapları, ismi cismi, çocuklarının kendisi ve eşinin görüntüsüne varana kadar bulundu ve paylaşıldı. Olaylar arka arkaya gelişti. Neyseki az önce konu silindi.
Meraklı üyeler Konu fake diye araştırınca bulmuşlar. Konu sahibi burda kullandıgı kullanıcı adını diger hesaplarında da kullandıgı için bulmaları kolay oldu.Neden yapıldı ki bu , yapanlar ceza aldı mi acaba