Geçen gece de sabaha karşı uyku tutmadı makarna yedim bayaGece gece tostları yersen kankacim göbek olur
Onu bilmem de pisman olmus galiba mesajlarima cevap vermiyoEli kaymis olabilu
Siz misiniz masallah cook güzelsinizCanım, çok teşekkür ederim
Yavaş yavaş azaltiyorum ama günde 2 ekmeğe kadar çıkmıştımUnuttun mu takımı sabah kilo da bildirdin
Simit olmasa güzel olurmus canım
Diyorum sana eli kaymis benim 1. Olmamı istiyorOnu bilmem de pisman olmus galiba mesajlarima cevap vermiyo
2 ekmek ne kizYavaş yavaş azaltiyorum ama günde 2 ekmeğe kadar çıkmıştım
Kız bizim usta azeri imiş adam.durmadan çay içiyor siz de seviyormusunuz çayı o kadar ,2 ekmek ne kiz
Valla sorma ya içime ne kactiysa kaçarak çıktığım diyet topigine koşarak döndüm2 ekmek ne kiz
Cok normal canım gece o saatte yemek yenmez normaldeGeçen gece de sabaha karşı uyku tutmadı makarna yedim baya
Sabahinda kan verdim kolesterol yuksek çıkmış
Bende çay icecem şimdi sayende Nescafe bulamadimKız bizim usta azeri imiş adam.durmadan çay içiyor siz de seviyormusunuz çayı o kadar ,
Severiz biz cayiKız bizim usta azeri imiş adam.durmadan çay içiyor siz de seviyormusunuz çayı o kadar ,
Dimi bence o etkilemiştir çünkü herşey normal bir kolestrol yüksek birde sigara içiyorum yaCok normal canım gece o saatte yemek yenmez normalde
Adam su içmiyor çay iciyor birde şekerini içine atiyordum elleri tozlu diye değişik de konuşuyor abla dedi içine atma kitlama içiyorum ben dediSeveriz biz cayisicak olur serinlemek icin iceriz soguk olur isinmak icin
See you later babbyNeyse ben kaçar yatarken gelirim gene see you
Biz sekeri icine atmayiz agzimiza koyar cayi icerizAdam su içmiyor çay iciyor birde şekerini içine atiyordum elleri tozlu diye değişik de konuşuyor abla dedi içine atma kitlama içiyorum ben dedi
Menü bekliyorum bugün ona göre :))Yavaş yavaş azaltiyorum ama günde 2 ekmeğe kadar çıkmıştım
He he öyle.imis ne bileyim ben de iyilik.olsun diye atiyordum en son adamcağız söylediBiz sekeri icine atmayiz agzimiza koyar cayi iceriz