- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Ellerine saglik canim belin kopmusturBir tencere yaprak sardım, bi ayagım beşikte. Bitti ama bende bittim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine saglik canim belin kopmusturBir tencere yaprak sardım, bi ayagım beşikte. Bitti ama bende bittim
Ellerine sağlık canımBir tencere yaprak sardım, bi ayagım beşikte. Bitti ama bende bittim
Bi de recelle iceriz cayiyarin recel de ver cayin yaninda bak ne diyecekHe he öyle.imis ne bileyim ben de iyilik.olsun diye atiyordum en son adamcağız söyledi
O ne kız Hakikaten mi dur vereyim var evde bir sürü recelimBi de recelle iceriz cayiyarin recel de ver cayin yaninda bak ne diyecek
Sagol canım. Evet koptu valla. Bi yandan inga inga aglıyor. Arada emzirdim salladım uyuduEllerine saglik canim belin kopmustur
Sagol canımEllerine sağlık canım
Biz sabah kahvaltisinda yemeyiz receli cay ictogimiz zaman recelle icerizsor bak yarin adamaen cok da cilek receliyleO ne kız Hakikaten mi dur vereyim var evde bir sürü recelim
Yine yanlış etiket Ramazan da da 3. Olmuştum canım@Kirmizi pabuc ilk defa ikinci değilsin
Diyim bakayım yarın abi istersen reçel de var diye ne yapcak bakayimBiz sabah kahvaltisinda yemeyiz receli cay ictogimiz zaman recelle icerizsor bak yarin adamaen cok da cilek receliyle
Bana da yazDiyim bakayım yarın abi istersen reçel de var diye ne yapcak bakayim
Tamam yazarımBana da yaz
Sen çayı bayram şekeriyle de içersin di miBana da yaz
İciyorum farketmiyodaha cok nescafe severim ama benSen çayı bayram şekeriyle de içersin di mi
“Yorgunum dostlarım, yorgunum yorgun” olarak değiştiriyorum şarkıyıHayırlı akşamlar canım, nasılsın. Özlettin kendini
Oyun içinde teşekkür ederim
Nefes aldırmıyorlar, anca öğlende dinleniyorum accukyasminsay Öğle paydosuna ne kaldı şurada
Teşekkür ederim datlum gıymatlum“Yorgunum dostlarım, yorgunum yorgun” olarak değiştiriyorum şarkıyı
Tarifleri takip edemedim, daha cazip geldi bana görüntüsü. Ellerine sağlık canım benim ❤
Dimi kuzu kız valla bak azönce yanlış etiket ettin mesajı attım miniğe sonra bi baktım kendi alıntımda miniğin alıntısı sen cıktın bende kendi mesajımı düzenledim . şimdi bakıyorum baya baya yanlış etiket etmiş demekki ilk gördüğüm doğruymuş seni yanlış etiketlemiş bu arada anlatabildiimmi ayyYine yanlış etiket Ramazan da da 3. Olmuştum canım
BIzde acaba azeriler Erzurumlu muBiz sekeri icine atmayiz agzimiza koyar cayi iceriz