Gerçekten de isminin hakkını veriyor seftaliler göz önünde can alıyorÇok teşekkür ederim
Ben konserve yapicam canim.demin yaptim yine bizim burda leço diyoruz domates biber havucla yapiliyor 7 kavanoz cikti.biber kaldi 1.5 kilo onu da kozleyeyim dedimKış için kuzum kırmızı biber de közleyip karışık poşetlicem buzluğa. Sen nasıl yapcan
Cok tesekkur ederim canimArkadaşlar harikasınız..Hepsi birbirinden lezzetli görünüyor..
Ben oyumu Çikolatalı muzlu pasta ile Profiterollü yaz pastasından yana kullandım..Keşke bir kaç hakkımız daha olsaydı birkaç pasta aklımda kaldı..
Oy için çok teşekkürlerArkadaşlar harikasınız..Hepsi birbirinden lezzetli görünüyor..
Ben oyumu Çikolatalı muzlu pasta ile Profiterollü yaz pastasından yana kullandım..Keşke bir kaç hakkımız daha olsaydı birkaç pasta aklımda kaldı..
Teşekkür ederim canımGerçekten de isminin hakkını veriyor seftaliler göz önünde can alıyor
Bu arada kitaplığına bayıldım.Teşekkür ederim canım
Noruyon kizOy için çok teşekkürler
Oğlan uyutuyom kocisi de kaldırmaya calisiyom bi yandan kk da takılıyorum çok yoğunum sen napiyosunNoruyon kiz
Fotonun kalitesi bi ayri guzelBu arada kitaplığına bayıldım.☺
Hiç npayim bende oturdm Nescafe iciomOğlan uyutuyom kocisi de kaldırmaya calisiyom bi yandan kk da takılıyorum çok yoğunum sen napiyosun
Havucu nasıl yapıyon peki kuzu.kahvaltılıkmı bu ,Ben konserve yapicam canim.demin yaptim yine bizim burda leço diyoruz domates biber havucla yapiliyor 7 kavanoz cikti.biber kaldi 1.5 kilo onu da kozleyeyim dedim
Cok tesekkur ederim canimsenin ve mismo nun oyunu almak benim icin bi baska guzel
Aynen canim çok guzel çekmişFotonun kalitesi bi ayri guzel
Hani bana hani ban ay canım istedi bak şimdi ☺Hiç npayim bende oturdm Nescafe iciom
Rica ederim:)Oy için çok teşekkürler
Hadi üşenme kalk yap zor bişey değilHani bana hani ban ay canım istedi bak şimdi ☺
Çok cok hafif diyet gruplarinda tarifini paylasicamRica ederim:)
Pastanız tam yaza uygun görünüyor tadı da tahmin ederim ki hafif ve lezzetlidir.
Zor değilde yataktayim çocuk emiyo zaten evde de yok bakkala gitmem lazımHadi üşenme kalk yap zor bişey değil
Neyse yarın içersin zorlama.o zamanZor değilde yataktayim çocuk emiyo zaten evde de yok bakkala gitmem lazım