- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Canım benim Rabbim sofrandan bereketi eksik etmesin. Sofrana konuk olanlara ikramların şifa olsunBen konserve yapicam canim.demin yaptim yine bizim burda leço diyoruz domates biber havucla yapiliyor 7 kavanoz cikti.biber kaldi 1.5 kilo onu da kozleyeyim dedim
Cok tesekkur ederim canimsenin ve mismo nun oyunu almak benim icin bi baska guzel
Cok cok tesekkur ederim canim benim ne guzel yazmişsin oyleCanım benim Rabbim sofrandan bereketi eksik etmesin. Sofrana konuk olanlara ikramların şifa olsunHakikaten çok leziz görünüyordu pasta Gözümüz doydu bizimde
Ah insanların kalbine indireceksiniz:))Çok cok hafif diyet gruplarinda tarifini paylasicamama lezzetinden şüpheniz olmasın
Çok cok hafif diyet gruplarinda tarifini paylasicamama lezzetinden şüpheniz olmasın
Bu iki mesajları görünce diyeti bıraktın sandım neyseki nescafeymisZor değilde yataktayim çocuk emiyo zaten evde de yok bakkala gitmem lazım
Iyi aksamlar canım ❤İyi akşamlar hanımlar
Yok canım niye kizalim hakkindir konuşacaksın tabiBu arada kizlar oyle yaziyorum ama kizmiyosunuz dimi bana:)hani birinciligin sanindandir ya hava atmak o yuzden:)yoksa hepinizin ellerine saglik bu sicakta cikolatayla ugrastik hepimiz anamiz agladi:)emeginize saglik
inşallahAh insanların kalbine indireceksiniz:))
Neyse artık diyettekiler de Sevdiklerine yapsınlar
Eminim Lezzeti de görüntüsü gibidirDilerim birinci olursunuz..
Uzun aradan sonra bir akşam kaçamağıda yaptım canımIyi aksamlar canım ❤
Kankacim diyette Nescafe de mi yokIyi aksamlar canım ❤
Aâ ben diyetteydim dimi simit ve lahmacun diyet bozarmi kiBu iki mesajları görünce diyeti bıraktın sandım neyseki nescafeymis
Var kankacım ben yemek sandıydımKankacim diyette Nescafe de mi yok
He iyi bende biraz kilo almışım aslında.gobegim fırlıyor biraz bayramda pantolon u bir giydim.carrt dedi yırtıldı öndenVar kankacım ben yemek sandıydım
Unuttun mu takımı sabah kilo da bildirdinAâ ben diyetteydim dimi simit ve lahmacun diyet bozarmi ki
Abla çok güzelsin ya profil resmine baktım bayıldım vallahi,yaşına inanmak güç,çünkü yaşından çok ama çok daha genç görünüyorsun
MaşAllah
Gece gece tostları yersen kankacim göbek olurHe iyi bende biraz kilo almışım aslında.gobegim fırlıyor biraz bayramda pantolon u bir giydim.carrt dedi yırtıldı önden
Eli kaymis olabiluyalniz arkadas diger oyunu da bana vermis sagolsun