- 4 Mart 2012
- 15.047
- 34.709
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten de isminin hakkını veriyor seftaliler göz önünde can alıyorÇok teşekkür ederim![]()
![]()
Ben konserve yapicam canim.demin yaptim yine bizim burda leço diyoruz domates biber havucla yapiliyor 7 kavanoz cikti.biber kaldi 1.5 kilo onu da kozleyeyim dedimKış için kuzum kırmızı biber de közleyip karışık poşetlicem buzluğa. Sen nasıl yapcan![]()
Cok tesekkur ederim canimArkadaşlar harikasınız..Hepsi birbirinden lezzetli görünüyor..
Ben oyumu Çikolatalı muzlu pasta ile Profiterollü yaz pastasından yana kullandım..Keşke bir kaç hakkımız daha olsaydı birkaç pasta aklımda kaldı..![]()
Oy için çok teşekkürlerArkadaşlar harikasınız..Hepsi birbirinden lezzetli görünüyor..
Ben oyumu Çikolatalı muzlu pasta ile Profiterollü yaz pastasından yana kullandım..Keşke bir kaç hakkımız daha olsaydı birkaç pasta aklımda kaldı..![]()
Teşekkür ederim canımGerçekten de isminin hakkını veriyor seftaliler göz önünde can alıyor![]()
Bu arada kitaplığına bayıldım.Teşekkür ederim canım![]()
Noruyon kizOy için çok teşekkürler![]()
Oğlan uyutuyom kocisi de kaldırmaya calisiyom bi yandan kk da takılıyorum çok yoğunum sen napiyosunNoruyon kiz![]()
Fotonun kalitesi bi ayri guzelBu arada kitaplığına bayıldım.☺
Hiç npayim bende oturdm Nescafe iciomOğlan uyutuyom kocisi de kaldırmaya calisiyom bi yandan kk da takılıyorum çok yoğunum sen napiyosun![]()
Havucu nasıl yapıyon peki kuzu.kahvaltılıkmı bu ,Ben konserve yapicam canim.demin yaptim yine bizim burda leço diyoruz domates biber havucla yapiliyor 7 kavanoz cikti.biber kaldi 1.5 kilo onu da kozleyeyim dedim
Cok tesekkur ederim canimsenin ve
mismo nun oyunu almak benim icin bi baska guzel
![]()
Aynen canim çok guzel çekmişFotonun kalitesi bi ayri guzel![]()
Hani bana hani ban ay canım istedi bak şimdi ☺Hiç npayim bende oturdm Nescafe iciom![]()
Rica ederim:)Oy için çok teşekkürler![]()
Hadi üşenme kalk yap zor bişey değilHani bana hani ban ay canım istedi bak şimdi ☺
Çok cok hafif diyet gruplarinda tarifini paylasicamRica ederim:)
Pastanız tam yaza uygun görünüyor tadı da tahmin ederim ki hafif ve lezzetlidir.![]()
Zor değilde yataktayim çocuk emiyo zaten evde de yok bakkala gitmem lazımHadi üşenme kalk yap zor bişey değil![]()
Neyse yarın içersin zorlama.o zamanZor değilde yataktayim çocuk emiyo zaten evde de yok bakkala gitmem lazım![]()