- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Amin sağol fındığımmmEline sağlık canım kısın afiyetle yemek nasip olur insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin sağol fındığımmmEline sağlık canım kısın afiyetle yemek nasip olur insallah
Sagolasin canim benim darisi basinizaTebrik edrim canım @BirTutamMutluluk20
Kuzu kis icin mi yapiyosun?buzluga mi atacaksin konserve mi?Amin sağol fındığımmm
Tabi hic kazanmamış gibi konusuyorum degil mi sen de o duygu yokafferim teyzeme iyi etmis
Kanka daha gecen kazandin ya
Orasi kesin
Kahretsin alçakgönüllü olma bu kadarCok erken ayrildim ya aranizdan doyamadim size10 ay mi ne oldu daha katilali
ziyaretinize gelicem ama bakarsin katilirim daKahretsin alçakgönüllü olma bu kadar
Katil katil sen önden gider arkadadkine verirsin birinciliği artıkziyaretinize gelicem ama bakarsin katilirim da
Ben önden gitsem girip girip bakmam aradaki fark çok ki240 mi oldum ben?
Doverler sonra beni kankaen iyisi ben oylamaya katilayim sadeceKatil katil sen önden gider arkadadkine verirsin birinciliği artık
Daha 7 gun mu ne var bu gidisle 1000 olurumBen önden gitsem girip girip bakmam aradaki fark çok ki
Ezme kendini bu kadar kankaDaha 7 gun mu ne var bu gidisle 1000 olurum
Afiyet olsun kanka ben de kalkip biber kozleyeyimHadi ben kaçtım çayın hazır komşularla aşağıda içeceğiz
İcime deynepnaz kacti yineEzme kendini bu kadar kanka
Çok teşekkür ederimŞeftali ve Frambuaz en bi sevdiklerim ..
Ellerinize,emeğinize sağlık.Bol şanslarınız olsun...
Abla çok güzelsin ya profil resmine baktım bayıldım vallahi,yaşına inanmak güç,çünkü yaşından çok ama çok daha genç görünüyorsunŞeftali ve Frambuaz en bi sevdiklerim ..
Ellerinize,emeğinize sağlık.Bol şanslarınız olsun...
Kış için kuzum kırmızı biber de közleyip karışık poşetlicem buzluğa. Sen nasıl yapcanSagolasin canim benim darisi basiniza
Kuzu kis icin mi yapiyosun?buzluga mi atacaksin konserve mi?
Ben de simdi biber kozlicem:)