Bundan sonra alsalarda yapmamaya çalış, kıymet bilene herşey helalde de bilmeyenle offf offffEşim sağolsun dedi beni öne at yapma millet senin iyi niyetini kullanıyo senin haberin yok dedi ki haklı da bende eşim işte eşim para bırakmadı yufkaları sen al yapayım diye trip attı resmen
Kız manyakmısın kuzum senoldu canııım pekbi akıllıymış bunlar valla safsın haaa bide okadar malz kendinden üstüne laf valla bi güzel laf derdimde ortama olmaz
Ortalığı ayağa kaldırdım kazanmış diye bende meğer önceki sınavın sonucu imişBaktım açıklanmamış
Bunda puan yok zatenOrtalığı ayağa kaldırdım kazanmış diye bende meğer önceki sınavın sonucu imiş
Nasip ne zaman halledersemHımmmm heyecan iyce dorukta gece kaç gibi açılır Acep bugün kimseye uyku muyku yohhh
Eline sağlık ablaEl açması böreğimizde piştiEki Görüntüle 2300320
Helede şu zamanda ,aman valla çek alıştırmaya gelmez umarım hayır demeyi bilir bidaha yok yani kıymet bilinse oda yok ben olsam yaptıpımı alır giderim evime onların yaptığı terbiyesizlik valla .Youlost16 karı k9ca başkaları için çalışıyorlar iyi eşi demiyormuş sen hayir diyemiyorsun diye paralar boşa uçuyor
Oneydi gııııEl açması böreğimizde piştiEki Görüntüle 2300320
Hepimiz hamaratızOneydi gııııellerine sağlık abla hiç böyle hamarat olamadım haaa maşallah
Olsun KuZum Allah bilsin yeter ben kul rızası için değil Allah rızası için yaptımKız manyakmısın kuzum senoldu canııım pekbi akıllıymış bunlar valla safsın haaa bide okadar malz kendinden üstüne laf valla bi güzel laf derdimde ortama olmaz
Bukadar büyük acamıyom ben pekHepimiz hamaratız
Oyle canım bundan sonra kendimi tamamen cekeceğim zaten onlardan hakedene hakettiğini vereceksinBundan sonra alsalarda yapmamaya çalış, kıymet bilene herşey helalde de bilmeyenle offf offff
Ay evetYoulost16 karı k9ca başkaları için çalışıyorlar iyi eşi demiyormuş sen hayir diyemiyorsun diye paralar boşa uçuyor
Öyle de kuzum Allah ta kendini bu kadar kullandırmanı istemez. Yinede bir daha hayır demesini bil .enazından böylelerineOlsun KuZum Allah bilsin yeter ben kul rızası için değil Allah rızası için yaptım
Kız cok uyanıklar var ben hayret ediyorum ya gerçekten ben ne kadar malım diyorum bazen işte zamanla insanların gerçek yüzünü görüyoruzÖyle de kuzum Allah ta kendini bu kadar kullandırmanı istemez. Yinede bir daha hayır demesini bil .enazından böylelerine
Yaşayarak görmesen iyidi neyse bidaha kullandırma kendini balım öyleleri pek yüzsüz olur.Kız cok uyanıklar var ben hayret ediyorum ya gerçekten ben ne kadar malım diyorum bazen işte zamanla insanların gerçek yüzünü görüyoruz