- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Evet canım zaten oyleYaşayarak görmesen iyidi neyse bidaha kullandırma kendini balım öyleleri pek yüzsüz olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım zaten oyleYaşayarak görmesen iyidi neyse bidaha kullandırma kendini balım öyleleri pek yüzsüz olur.
Sağol canım
Açarsan canım dene mutlaka olur bu çok kolayBukadar büyük acamıyom ben pek ohh afiyet olsun yerimede Yee
Bende bekliyordum zaten diye gurur duydum eski sonucu görünceBunda puan yok zaten Kazandı kazanmadı yazacak
Rüyamda gördüm kazanamamış 64 almış
Nasıl yapıyon abla kaçtane acıyon peki belkim gaza gelip yaparımAçarsan canım dene mutlaka olur bu çok kolay
Nasil canım cekti ellerine saglik canim benimBütün günlerden keşkek
Kalk gel kız benim de canım çekti de yaptımNasil canım cekti ellerine saglik canim benim
Ellerine sağlık kuzu hapşu diye bir çizgi film vardı orda kuzular şarkı söylüyodu keşke keşkek yesek diye o geldi aklımaBütün günlerden keşkek
Heee ben de onu söyleye söyleye yaptımEllerine sağlık kuzu hapşu diye bir çizgi film vardı orda kuzular şarkı söylüyodu keşke keşkek yesek diye o geldi aklıma
Benim içinde yeeee bacımHeee ben de onu söyleye söyleye yaptım
Çok yemişim ya mide fesatçı geçiricimBenim içinde yeeee bacım
Arkandanmı kovaladıLar hemşomÇok yemişim ya mide fesatçı geçiricim
Ellerine sağlık nevoş, harika görünüyorEl açması böreğimizde piştiEki Görüntüle 2300320
Ellerine saglık canımBütün günlerden keşkek
Benim pastadan korkup kaçtı hepsiNerde bu millet hey heyyyy