Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Ah kuzumyaaa tamam yardım ette başkalarıda tutsun ucundan olurmu öyle şey .saflıktan değilde iyiliğinden o.
Valla oyle oluyoda insanları en çokta akrabaları sömürüyo... 5 çeşit yemek yaptım bi çeşit yapmadım diye gönül koydular daha yatılı misafiri saymıyorum tabi basımın üstüne ama nankörlükleri de cabası.. görümcem bile dedi ne kadar safsın ben olsam hayatta yapmam dedi

Yuhhh afedersin de valla bu nankörlüğe bende yapmazdım ,Allah razı olsun demek yerine bune böyle valla sömürüyolar. Allah bilsin balım Allah ayırt etsin herşeyi dahada karışma bişeye

Yuhhh afedersin de valla bu nankörlüğe bende yapmazdım ,Allah razı olsun demek yerine bune böyle valla sömürüyolar. Allah bilsin balım Allah ayırt etsin herşeyi dahada karışma bişeye
Yok zaten oyle olacak malzemelerin hepsini de kendimden kullandım bide yufkaları al dedim diye trip attı düşün yaptıgım ölçülerde hep çifter Çifter

De, sen demezsin ama onlar sana der belli birseyden sonra bunlar senin görevin olur ki gördüğüm kadarı ile olmuş ki bir çeşit için laf etmiş nankörler
Eşim sağolsun dedi beni öne at yapma millet senin iyi niyetini kullanıyo senin haberin yok dedi ki haklı da bende eşim işte eşim para bırakmadı yufkaları sen al yapayım diye trip attı resmen

Yok zaten oyle olacak malzemelerin hepsini de kendimden kullandım bide yufkaları al dedim diye trip attı düşün yaptıgım ölçülerde hep çifter Çifter
Kız manyakmısın kuzum sen oldu canııım pekbi akıllıymış bunlar valla safsın haaa bide okadar malz kendinden üstüne laf valla bi güzel laf derdimde ortama olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…