- 8 Haziran 2013
- 56.224
- 149.272
KısmetBen tarif alana kadar zaten baskası alır zaten
Eli Böğründe yapacak olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KısmetBen tarif alana kadar zaten baskası alır zaten
İnsallah ablacımTamam canım İnşaallah biz bekliyoruz
Valla yorarsam fena geleceğim ama işte bazı sıkıntılardan dolayı yapamayacak gibiyimZebracıııım canıııım yormasaydın kendini
Hayırdır kuzum ne oldu ne sıkıntın varValla yorarsam fena geleceğim ama işte bazı sıkıntılardan dolayı yapamayacak gibiyim
Sünnet diye bi iş çıkardılar basımıza onla uğraşıyorumHayırdır kuzum ne oldu ne sıkıntın var
Kimin kuzum sünnet. Bende daha kötü bir durum sandım yine çok şükür balımSünnet diye bi iş çıkardılar basımıza onla uğraşıyorum
Eşimin kuzeninin canım da bütün işleri bana yükledilerKimin kuzum sünnet. Bende daha kötü bir durum sandım yine çok şükür balım
Sana niye yüklediler başka kimse yokmu canımEşimin kuzeninin canım da bütün işleri bana yüklediler
Varda kimse benim kadar saf değilSana niye yüklediler başka kimse yokmu canım
Ah kuzumyaaa tamam yardım ette başkalarıda tutsun ucundan olurmu öyle şey .saflıktan değilde iyiliğinden o.Varda kimse benim kadar saf değil
Valla iyi dedin gııı
Valla oyle oluyoda insanları en çokta akrabaları sömürüyo... 5 çeşit yemek yaptım bi çeşit yapmadım diye gönül koydular daha yatılı misafiri saymıyorum tabi basımın üstüne ama nankörlükleri de cabası.. görümcem bile dedi ne kadar safsın ben olsam hayatta yapmam dediAh kuzumyaaa tamam yardım ette başkalarıda tutsun ucundan olurmu öyle şey .saflıktan değilde iyiliğinden o.
Kendini kullandırmaVarda kimse benim kadar saf değil
Hepsi hayır diyemediğimden oluyo yaKendini kullandırma
Yuhhh afedersin de valla bu nankörlüğe bende yapmazdım ,Allah razı olsun demek yerine bune böyle valla sömürüyolar. Allah bilsin balım Allah ayırt etsin herşeyi dahada karışma bişeyeValla oyle oluyoda insanları en çokta akrabaları sömürüyo... 5 çeşit yemek yaptım bi çeşit yapmadım diye gönül koydular daha yatılı misafiri saymıyorum tabi basımın üstüne ama nankörlükleri de cabası.. görümcem bile dedi ne kadar safsın ben olsam hayatta yapmam dedi
De, sen demezsin ama onlar sana der belli birseyden sonra bunlar senin görevin olur ki gördüğüm kadarı ile olmuş ki bir çeşit için laf etmiş nankörlerHepsi hayır diyemediğimden oluyo ya
Yok zaten oyle olacak malzemelerin hepsini de kendimden kullandım bide yufkaları al dedim diye trip attı düşün yaptıgım ölçülerde hep çifter ÇifterYuhhh afedersin de valla bu nankörlüğe bende yapmazdım ,Allah razı olsun demek yerine bune böyle valla sömürüyolar. Allah bilsin balım Allah ayırt etsin herşeyi dahada karışma bişeye
Eşim sağolsun dedi beni öne at yapma millet senin iyi niyetini kullanıyo senin haberin yok dedi ki haklı da bende eşim işte eşim para bırakmadı yufkaları sen al yapayım diye trip attı resmenDe, sen demezsin ama onlar sana der belli birseyden sonra bunlar senin görevin olur ki gördüğüm kadarı ile olmuş ki bir çeşit için laf etmiş nankörler
Kız manyakmısın kuzum sen oldu canııım pekbi akıllıymış bunlar valla safsın haaa bide okadar malz kendinden üstüne laf valla bi güzel laf derdimde ortama olmazYok zaten oyle olacak malzemelerin hepsini de kendimden kullandım bide yufkaları al dedim diye trip attı düşün yaptıgım ölçülerde hep çifter Çifter